Mina bästa brudar

Tror att ni kanske börjar bli lite trötta på mina inlägg om julshowen, haha, men den är ju en stor del av min vardag just nu, så bear with me!

Åh, vilken succé vi gjorde igår på näst sista showen! Helt underbar publik som var med och dansade och sjöng, jätteroligt dansgolv efteråt med fart och fläkt, och en väldigt sen kväll!

Ikväll kör vi SISTA showen. Hör ni hur galet det låter? Hur snabbt har inte tiden gått? Åh, känner redan hur jag kommer fälla några tårar ikväll, speciellt under slutnumret "Stad i ljus". Oj, oj... Men ikväll blir en rolig kväll då det kommer en hel del människor som jag känner, bl.a Anna från 90-talsgruppen Look Twice som jag och Vilma gigar bakom annars, så gulligt av henne att komma och se oss! Och sedan lite vänner till mig, pojkvännen, och några släktingar, så kul!


Har även bokat in mig på hotellet så jag sover där inatt! Kommer nog bli väldigt sent då det är sista kvällen med gänget och vi vill njuta av vår sista tid tillsammans till max, så blir skönt att slippa tänka på att åka hem inatt! Taggar redan hotellfrukost imorgon. ;)

Hoppas ni får en toppenbra lördag, kram!

Mina bästa brudar, så lycklig att uppträda med dem!

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Kul men trist att det är sista föreställningen! Hoppas det blir magiskt! <3 Kram
www.yasmissy.blogg.se
nwistrand
nwistrand,
Sorgligt när det närmar sig slutet.. men så kul ni haft under tidens gång 😃
nouw.com/nwistrand
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad tråkigt att det är över! Hoppas sista föreställningen gick fantastiskt bra vännen!!! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Sarah,
Så trist med sista showen :/ Mysigt att sova på hotell 😊 Kram
CheerSarah.devote.se
Angelica,
Vilka fina bilder & så skönt att kunna sova på hotellet 😃
angelicawahlin.se