Min vecka i bilder

Den här veckan har faktiskt bjudit på en hel del bilder som inte dykt upp här på bloggen, så jag tänkte att vi kör på ett "min vecka i bilder"-inlägg! Det kan ju vara lite roligt! Let's go!

Måndag

Innan jag började jobba i måndags hade jag rep med The Aces, varpå jag satte dem i riktigt tekniskt arbete! Det blev tuffa jazzdiagonaler och balettövningar vid stången, något som var helt nytt för de flesta av dem.

Tisdag

På tisdagseftermiddagen hann jag med att ta en fika med Maja innan jag började jobbet. Himla mysigt, och drack en väldans god kopp grönt te! Det gäller verkligen att stötta de lokala caféerna och restaurangerna nu om man har möjlighet. Efter det vickade jag för min kollega som var sjuk!

Onsdag

Onsdagen startade jag med en frukost bestående av äpple, sesamknäckebröd och egen energibar, samt te och blåbärssoppa! Mums, älskar blåbärssoppa, och nyponsoppa, de båda hamnar högt upp på min lista, haha. Framåt kvällen började det bli dags för mig att undervisa igen, och fick jag med mig sambon på en promenad in till jobbet då himlen var såhär vacker.

Torsdag

Torsdagen har jag inga roliga bilder ifrån förutom en selfie med nyduschat och fräscht hår, haha. Torsdagen i sig var inte heller så händelserik då förmiddagen var lugn, och sedan jobb på Maxi 15-22.

Fredag

Framåt kvällen vankades det som sagt firande av min lillasyster som fyllde 18 år! Himla mysigt.

Lördag

Och slutligen igår fick jag till en dejt med Lilly och vi tog oss en lunch på Mocca Deli. För min del blev det en pasta med pesto och kyckling, mumsigt, och efter det gick vi en långpromenad och pratade om allt och ingenting. Verkligen toppenmysigt!

Söndag

Idag började dagen med ett rejält storkok! Det blev makaronpudding, matvete med rostade grönsaker, egna pannbiffar med potatis och brunsås, och till sist energibars! Så himla skönt att ha mycket mat förberedd inför veckan. Annars idag har jag åkt lite ärenden, och snart kommer Maja hit en stund. Tanken var egentligen en dansträning, men jag har så himla ont i huvudet så skippar det.

Hoppas att ni haft en toppenbra vecka! Nu ser vi fram emot nästa!

Kramar

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh, du verkar ha haft en bra vecka 💕
nouw.com/johannna
Heléna,
Så härlig vecka och jätteroligt att få se alla fina bilder! Så duktig du är som har fixat med så många matlådor - är ju guld värt att ha!! Jag kom aldrig iväg till Halvars - kändes för kallt med glass även om solen visade sig från sin bästa sida 😃 Hoppas du får en riktigt fin kommande vecka! Stor kram fina du <3
lehdla.blogg.se
Liv,
Låter somen riktigt bra vecka. Vad kul med dans!!
ambivertaliv.blogg.se/
Hannas krypin,
Kul att få se lite bilder från din vecka. Balettövningar vid stången ska inte underskattas, kan vara sjukt jobbiga... Håller med om att blåbärssoppa är gott. På onsdag börjar jag mitt nya jobb så imorgon ska jag med foodpreppa. På mitt nuvarande jobb har vi kört med att äta tillsamnmans med de boende men nu ska jag börja på sjukhuset och där kör vi inte med den principen. Det kommer dessutom bli längre dagar än vad jag är van vid.
hannafialotta.blogg.se
my,
Härlig vecka! 😃
mynordqvist.se
Louise,
Vilken härlig vecka! 😊
louiseelinore.com
amandassofi
amandassofi,
Så mysigt med födeslsedagsfirande!
nouw.com/amandassofi