Min sambos födelsedag

Idag är det ingen vanlig idag för idag är det min sambos 21-årsdag! Heja, heja! Åh, vad jag brukar reta honom ibland om att jag är ett helt halvår äldre än honom, haha. ;) Men nu är det hans tur att fylla år, och jag kunde inte vara lyckligare att just HAN föddes den 11 november för 21 år sedan.

Jag tror nog inte riktigt ord kan beskriva hur mycket han betyder för mig. Jag vet att det är något alla säger, men det är nog faktiskt så. Och jag tror nog inte jag vet det ens själv, hur mycket han faktiskt betyder för mig. Jag älskar honom så himla mycket.

Födelsedagen blir ju dock kanske inte riktigt så som vi skulle vilja fira den då vi har scheman idag som verkligen inte stämmer överens, haha. Även i helgen har vi gått om varandra mycket, så något större firande har inte hunnits med då heller. Men vi ska se till att få till det så gott vi kan lite senare när vi båda kommit hem ikväll, jag har ju köpt present såklart, hihi!

Hoppas att ni får en fin måndag, KRAM!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh stort grattis till honom! Kram
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! STORT GRATTIS till honom 😍
nouw.com/matildaberlin
Sara,
Åh vad kul, grattis till honom <3
www.aamaziing.se
tinafalkestad
tinafalkestad,
Stort Grattis till honom! Vad tråkigt att ni jobbat om varandra så, hoppas ni får en fin kväll med att fira honom ❤️ Så fina ni är ihop!❤️
nouw.com/tinafalkestad
Malin,
Hoppas ni lyckas få till en ordentlig myskväll! <3
maolions.blogg.se