Min plugg-plats

Som jag nämnde för ett tag sedan fick Conny ett nytt skrivbord när han fyllde år. Därför tog jag över hans gamla (som egentligen är mitt gamla från när jag bodde hemma) för att få en ordentlig plugg-yta! Jag har ju haft ett mindre skrivbord med hyllor som jobbar mer på höjden, vilket vi har kvar, men nu står i vårt matrum som en liten annan arbetsplats.

Här är mitt "lilla" skrivbord när det fortfarande stod kvar i mitt hörn i vardagsrummet. Verkligen så smidigt med hyllorna och att jobba på höjden än på bredden! Därför passar det nu perfekt i ett hörn i vårt matrum, vilket är jättebra när jag och Conny kommer ha föreläsningar samtidigt och då kan sitta i olika rum.

I november när Conny fick sitt nya skrivbord flyttade vi alltså det skrivbordet till min gamla plats. Jag ville införskaffa en anslagstavla samt få upp en tavellist ovanför, men dessvärre tog det lite tid, haha. Men för någon vecka sedan fick vi upp allting och jag är SÅ nöjd!

Före...

... och efter!

Åh, jag är så nöjd!

Anslagstavlan och tillbehören är köpta på Biltema, och älskar korgen och pennhållaren! Det är så skönt att få undan lite grejer från själva bordsytan. Planen är sedan att få upp lite bilder på anslagstavlan, som en liten "mood board". Det är också jätteskönt att ha skrivbordslådor för att få undan lite grejer, något jag inte hade på det andra skrivbordet, så jag har haft mycket i korgar under soffbordet vilket har lett till ett himla spring fram och tillbaka, haha.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Nej men wow så fint! Miljön gör så mycket när man pluggar/arbetar tycker jag 😃<3

nouw.com/linneassofie
Hannativeskog
Hannativeskog,

Det blev så fint! 😃

nouw.com/hannativeskog
hilmak
hilmak,
Skönt med en bra plats!!❤️
nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Åhhhh så himla fint och mysigt!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Gud vad fint du har gjort det! Mysigt att sitta och plugga där <3

nouw.com/hilma
Jasmine,

Du har verkligen skapat dig en plats att plugga vid samt vara kreativ på! Inspirerande, tack för att du delar med dig.

Svar: Tack, glad att du gillar designen på sidorna för årsskiftet i min bullet journal.

Kram

rosanatt.blogg.se
cassandra,

så fin plats 😃

cassandras.se