Min påskhelg

Hej på er!

Åh, hoppas att ni har haft en toppenfin påskhelg! Det har i alla fall jag, och jag tänkte dela med mig av den här nedanför!

Torsdag

Jag och sambon åkte hem till min mamma och pappa där vi blev bjudna på lite påskmiddag! Tyvärr jobbade min mamma i helgen, så hon kunde inte följa med, så då kom vi dit på lite middag. Supermysigt, och eftersom vi skulle upp tidigt på fredagen sov vi även kvar där.

Fredag

Då steg vi upp med tuppen för att packa bilen och köra ned mot Västergötland! Jag, pappa, syster, farmor och Conny tog oss nedåt, och väl framme blev vi bjudna på bubbel i solskenet och lite lättare lunch. Enligt tradition målade vi såklart ägg, och sedan tog vi en härlig långpromenad. Ni ser ju på bilderna vilket fantastiskt väder det har varit!

Lördag

Vi har ju turen att mina kusiner har en heeelt fantastisk sommarstuga, så med så bra väder åkte vi ut dit en sväng på lördagen! Där solade vi, åt lite tårta, gick en promenad, grillade korv, och såklart letade påskägg! Det blir man aldrig för gammal för. ;) På eftermiddagen åkte vi hemåt och då blev det påskbord och ännu en skön promenad i kvällssolen!

Söndag

Idag blev det hemfärd, men först åkte vi för att kolla på ett vattenfall! Tyvärr var det inte så mycket vatten, eller blev så bra på bild, men det var supervackert runtomkring! Sedan fick vi lite lunch innan vi började vår långa resa hem!

Jag har verkligen haft en supermysig helg med min familj och släkt, och vädret har ju verkligen varit på topp! Har blivit lite bränd och mina fräknar kommit fram, hihi, najs najs!

Imorgon är det sista dagen på lovet! Har lite lösa planer, och såklart blir det dans på kvällen.

KRAM, hoppas ni haft en fin helg!

Gillar