Min önskelista

Idag har jag verkligen haft en vanlig onsdag, så det kändes inte jätteintressant att berätta om, haha. Därför nu i juletider tänkte jag att jag kunde dela med mig lite av min önskelista inför jul!

-Biljetter till Dannys Run(A)way show.- Som troget Danny Saucedo-fan vill jag SJÄLVKLART se hans nya uppsättning! I maj har jag sådan tur att den kommer spelas i grannstaden, så jag vill mer än gärna ha biljetter dit.

- Dannys t-shirt.- Nej, jag tog mig inte i kragen och klickade hem den på Black Friday, haha... Så t-shirten ur hans kollektion står högt upp på listan!

- Ansiktsmasker från L'Oreal- Pure Clay.- Har ett par grymma masker och skrubber från L'Oreal som jag använder flitigt och gärna skulle fylla på.

- Duschdraperi.- Tråkigt, men välbehövligt, haha. Vårt just nu har hängt i ett tag.

- Sänggavel.- Jag tycker vårt sovrum är fint, men jag skulle gärna ha en sänggavel för en lite mysigare och enhetlig känsla.

- Presentkort på BikBok, Carlings, Gina Tricot, Vero Moda. - ÄLSKAR presentkort när man ibland inte har möjlighet eller lust att lägga pengar på kläder.

- Presentkort på inredningsbutiker eller Clas Ohlson. - Likadant här, toppenbra med presentkort!

- Trosor i bomull. - Har helst bomullstrosor när jag tränar och dansar då det andas bra, och eftersom jag gör det varje dag behövs det ju en del!

- Inredning i silver. - Lite fin inredning är aldrig fel! Gärna i silver om det ska vara i guld eller silver då det är grundtemat på inredning här hemma.

Önskar ni er något speciellt i jul?

KRAM!

Gillar