Min onsdag i bilder

Hej på er!

Så sent detta inlägg blev! Jag trodde jag hade all tid i världen, men vips var klockan fem och det var dags att ge sig iväg hemifrån och jag kom inte hem förens nio nu ikväll. Så det får bli ett lite (mycket) senare inlägg idag!

Igår hade jag ett litet skojigt projekt, nämligen att jag fotade till ett "min dag i bilder"-inlägg!

Systemkameran som legat och dammat ett bra tag nu åkte faktiskt fram, hihi, och det är ju så roligt att fota med den! Jag är verkligen inget proffs och strävar verkligen inte heller efter att bli, det var bara roligt att plocka fram den igen och leka runt lite. Lite mobilbilder är det dock också då jag inte kände för att släpa på kameran de gånger jag var hemifrån, haha, men kvalitén på min telefon är ju inte fy skam den heller!

Min onsdag i bilder

I vanlig ordning började min morgon klockan 6.00 med ett träningspass! Igår stod det armar och mage på schemat. Är verkligen så glad över att jag fått in en sån bra rutin med min träning nu, och att jag krigar mig upp klockan 6.00 varje dag (med lite undantag för helgerna, haha!). Det är så skönt att ha träningen klar tidigt och slippa stressa med att få in det senare under dagen.

Efter träningen blev det frukost som bestod av gröt med äpplen, russin och kanel, samt en kopp te och två digestivekex. Ääälskar gröt, äter det flera gånger i veckan, hihi.

Efter det blev det meditation och så skrev jag upp tre tacksamheter jag kände den morgonen! Viktigt tycker jag, det kanske känns litet för stunden, men jag tror att det gör stor nytta i längden.

Hudvård på gång! Ni som följt mig ett tag nu vet ju hur mycket jag älskar L'Oréals hudvård! Jag använder nästan bara det. Här en ansiktsmask och en skrubb.

Klockan började närma sig 8.30 och då satte jag mig för att börja plugga. Denna gång fick det bli i köket. Jag brukar försöka variera lite mellan kök och skrivbord så man får lite miljöombyte, haha. Här satt jag några timmar med både plugg och bloggen. Och ja, jag antecknar på engelska. Det känns mycket mer naturligt eftersom allt kursmaterial är på engelska.

Några timmar senare var jag fixad och klar och blev upphämtad av mamma! Vi har fortfarande inte vår bil, så när det blev dags för storhandling passade det bra med mammas storhandling och vi kombinerade det hela med en lunch också. Mysigt!

Väl hemma från handlingen blev det lite plugg igen innan jag begav mig iväg för lite dans, wiho! Min fina vän Ruvejda har bett mig koreografera ett nummer till hennes tävlingsbidrag i en tävling, hihi, sådan ära! Väldigt roliga timmar, och väl hemma igen åt jag lite kvarg till middag. Jag brukar inte vara alls matsugen när jag har rört mig mycket på kvällarna, så då brukar "en andra frukost" funka i de flesta fall.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, det var min onsdag det! Jag tycker ändå sådana här inlägg är roliga att göra då jag gillar att fota och samla på mig minnen, och jag tycker själv det är roligt att läsa sådana här inlägg från andra. Men verkligen skäms på mig att inlägget blev så sent, haha! Ingen vidare planering det där.

Jag är glad i alla fall för jag har faktiskt fått dansa ikväll igen! Jag fick rycka in på en lektion på dansskolan och den slutade sent, därav den sena uppdateringen, men jag är så fylld av energi nu i danshjärtat. Älskar det!

Sov så gott nu, det ska jag göra!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Skönt med ett träningspass fina du 😃 Jag har varit seg med träningen - har sån träningsvärk i låren efter träningen o promenaden igårkväll men funderar på att ta en promenad nu inatt också - kanske jag sover gott sen 😃 Jag funderar på de iaf hihi 😃 Är jag hollo?! Ja en aning hahaha

nouw.com/blondina
hilmak
hilmak,

Kul inlägg! Grym är du som fått till en bra morgonrutin med träning!! 😍🙌🏼

nouw.com/hilmak
Linnéa,

Men det var en härlig dag 👌🏻

Haha, eller hur, jag var såååå kär i Edward 😂❤️ Kram

nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
06 och träning??? Omg så imponerad haha ❤️ kram
nouw.com/happym
johnssons
johnssons,

Åh så skönt med lite ansiktsmask! Det ska man unna sig oftare <3

nouw.com/johnssons
nellielillskog
nellielillskog,

Sånna här inlägg är verkligen roliga att läsa, när man få hänga med under hela dagen! 😃

nouw.com/nellielillskog