Min midsommarafton

Igår var det ju midsommar, och den blev otroligt lugn och bra för min del! Mitt uppe i flytten hade vi inte riktigt lust eller energi för världens fest, så vi tog det lugnt bara jag och Conny, något som föll oss både helt i smaken.

Min midsommarafton 2020

Runt lunch mötte jag och Conny upp hans pappa för lite lunch. Vi åkte in till stan för att se vad som var öppet, haha, och det fick bli en sväng till Taco Bar! Jag klagar inte, älskar verkligen deras quesedillas, hihi. På vägen hem stannade vi även och köpte färska jordgubbar! Om det inte är sommar vet jag inte vad som är.

Väl hemma hos oss igen packade vi ihop våra grejer och åkte ut till mina föräldrars hus. De var iväg på midsommarfirande och vi hade hela huset och trädgården för oss själva. Vi började med en otroligt misslyckad badmintonmatch p.g.a för mycket blåst, haha, gav upp, och la oss istället på gräset i solen och läste och bara njöt av lugnet och värmen. När man bor i stan är det så himla uppskattat att komma utanför och bara höra fågelkvitter och natur.

Efter det tog vi oss ett bad i bubbelpoolen! Vi dukade upp med läsk, rosé, chips och vindruvor och satt där i bubblorna ett bra tag. Livsnjutning på hög nivå! Efter det lagade vi lite middag bestående av hamburgare. När middagen var uppäten packade vi ihop oss och åkte hemåt mot lägenheten. Där avnjöt vi vår chokladmousse med jordgubbar ute på balkongen, hihi.

Ja, så blev alltså årets midsommarfirande! Hade ni ett bra firande? Vad gjorde ni?

Idag blir det dock allt annat än lugnt! De sista lådorna ska packas och köras iväg till nya lägenheten, och imorgon flyttas alls möbler. I natt är sista natten här. Än har jag nog fortfarande inte riktigt förstått det. Det kommer kännas väldigt konstigt, och de första veckorna nu i nya lägenheten kommer jag nog gå igenom hela känsloregistret, haha.

Hoppas ni får en bra lördag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

enna,
Vilken mysig dag du haft 😊 <3
sayyeastofashion.blogg.se
hilmak
hilmak,
Mysigt Alice! ❤️ Gud va gott det lät med chokladmousse! 😍 Kram!
nouw.com/hilmak
carroat
carroat,
Hoppas resten av helgen varit/blir lika bra 💕
nouw.com/carroat
Evelina,
Låter jätte mysigt!
devote.se/evelinajosefines
Emma Engström,
Men OMG vad härligt det lät med bubbelpool, hur lyxigt är inte det liksom?! Bättre än såhär vet jag inte om man kunde ha fått det ju, underbart!! KRAM i massor vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
Linnéa,
Äääälskar jordgubbar!:)
linneakinis.blogg.se/
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilken underbar midsommar, all mat ser så god ut och så bubbelpool- vilken lyx.
nouw.com/jossustravelpics
beattriicee
beattriicee,
Vad mysigt du hade det!! 🥰 Och mums för allt gott, man blir ganska sugen!
nouw.com/beattriicee
Jeanette,
Så himla mysigt allting låter! 😊 Låter verkligen som en riktigt bra midsommar 😊
jeanettte.blogg.se
Så mysigt det låter och även härligt 😊. På midsommarafton åt vi gott och firade med Björns familj, igår hängde vi ute och solade samt badade 😃.
www.saramadeleine.se