Min julafton 2020

Hej på er vänner!

Hade ni en bra julafton igår? Det hoppas jag verkligen! Själv hade jag en supermysig julafton, och självklart tänker jag visa er den.

Julafton 2020

Julafton började med en sovmorgon för oss innan vi öppnade våra presenter i strumporna och åt en lång grötfrukost tillsammans. Så mysigt! Runt tolv-tiden kom Connys mamma och syster till oss. Då åt vi julgodis, drack glögg, och självklart tittade vi på Kalle klockan tre. Paket öppnades också, och jag är mer än tacksam över alla saker jag fick.

Visst blev det fint i vår öppna spis, hihi? En liten tomte fick bo där tillsammans med granris, några vedträn vi fick av mamma och pappa, och några batteriljus. Supermysigt!

I onsdags när vi hade glöggmys med jobbet så körde vi upp en brasa på tv:n där, och den idén tog jag med mig hem! Det blev verkligen mysigt. Ingen ska ju heller behöva vara ensam på julafton, men dessvärre har vi en granne som är väldigt ensam, men som vi verkligen klickat med. Därför gick vi över med ett kort till honom samt en blomma. Han blev jätteglad, och det värmde verkligen i hjärtat.

Min outfit för dagen fick bli en superfin, lite oversize, grön klänning som jag köpte på Indiska! Verkligen skön, och lite "lagom" uppklädd, och jag gillar verkligen den här färgen på mig.

Efter Kalle Anka åkte vi ut till mina föräldrar för julfirande nummer två! Där var även farmor, och självklart höll vi avstånd och hade handsprit på plats. Aldrig att hon skulle behöva sitta helt själv på julafton. Där blev det julmat, film, lite mer godis, haha, och ännu fler julklappar. Så otroligt tacksam. Det var en supermysig kväll som slutade ganska så sent.

Och idag är det juldagen! Vi sov kvar hos mamma och pappa, och efter en lång sovmorgon åt vi frukost. Efter frukosten gick vi en promenad till kyrkogården för att tända ljus för de som tyvärr inte är med oss längre. Underbart väder hade vi både julafton och juldagen! Tyvärr ingen snö, men några minus och frost, plus sol! Det räcker ändå långt. Verkligen skönt att starta dagen med en frisk promenad.

Nu är jag och Conny hemma igen och inväntar facetime-samtal från familjen och morfar. Som jag nämnt tidigare har jag inte känt mig bekväm med att åka till morfar i år och då jag jobbat så mycket och därmed träffat massor av människor, så vi ska ses över facetime. Farmor blev lite naturligare att träffa då hon skulle fira hos oss, annars hade jag nog inte träffat henne heller i år, morfar bor en bit bort och då kunde jag själv "välja". Åh, det har varit så svårt i år, usch. Men jag är glad att jag kunde se farmor på behörigt avstånd, och att jag får se morfar ändå över telefon. Tacka gudarna för tekniken.

Hoppas att ni har haft en jättebra, men kanske annorlunda, jul!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh så mysigt ❤️

nouw.com/hannativeskog
hilmak
hilmak,

Mysigt!!! God fortsättning vännen❤️

nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
God fortsättning fina du! ❤️
nouw.com/linndossing
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vilken mysig jul du verkar ha haft. Och så fint av er att tänka på grannen.

nouw.com/jossustravelpics
petra,

God fortsättning fina du,kram

mammansprinsessor.blogg.se
Pauline,

vad mysigt och fint! 😊

lillafrokenhurtig.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

Vad mysigt du hade det! God fortsättning! ❤️

nouw.com/beattriicee
Ida,

Men åh så mysig julafton, så himla härliga bilder<3

idanilssonphoto.se
Josäfin,

låter som en supermysig jul! ♥

jossanamigo.blogg.se
awesomecaroline
awesomecaroline,

Mys!! God fortsättning 😊

nouw.com/awesomecaroline