Min födelsedag i bilder

Godmorgon på er!

Jag vill börja med att tacka så mycket för era grattis-kommentarer på mitt förra inlägg! Tack så jättemycket, jag hade en toppenfin dag. "Min dag i bilder"-inlägg har jag märkt varit poppis här på bloggen, så jag tänkte göra ett sådant om min födelsedag igår! Let's go!


Min födelsedag i bilder

Morgonen började med att min sambo fixade lite te åt mig som jag drack i sängen medan jag vaknade till. Sedan startade jag dagen på riktigt med en dusch och ansiktsmask. Älskar att fräscha till mig sådär direkt på morgonen!

Efter det frukost bestående av gröt, digestivekex, en dadelboll, och mitt te! Fixade även lite småsaker med bloggen.

Tog mig ur pyjamasen och glammade till mig lite extra dagen till ära! Efter de här två dagarna med live-streams och maaaassor av smink har jag återupptäckt hur kul det är att faktiskt leka lite med smink, och jag som annars dansar och undervisar så mycket brukar med andra ord inte sminka mig så mycket. Så det var faktiskt kul!

Sedan blev jag upphämtad av min älskade vän Frida, och då satte vi kurs mot IKEA! Vi tog en lunch på en restaurang bredvid, och jag köpte med mig några fina blommor, krukor och en liten kanin hem, hihi.

Väl hemma igen kom pappa, syster och farmor förbi! Vi tog en utefika så farmor kunde vara med, och jag fick en present av henne och resten av paketen hemifrån. Så mysigt att sitta ute, och som tur var hade vi vädret med oss! Kvällen sedan avslutades tillsammans med Conny då jag testade mig på att göra fiskburgare (som inte höll ihop så bra, hehe) som blev väldigt goda! Efter det lite glass framför en film och jag fick öppna hans presenter. En perfekt kväll med andra ord.

Jag är otroligt nöjd över min dag och så tacksam för alla fina presenter, och alla underbara människor jag har omkring mig!

Nu ska jag åka och jobba! Idag är det maxi 8-17, och efter det ska jag och Maja fira oss lite tillsammans då hon också nyligen fyllt år.

Många kramar!

Gillar