Min dag i bilder

Åh, idag har jag haft en fullspäckad, men otroligt mysig, dag! Därför tyckte jag det passade bra med ett "Min dag i bilder"- inlägg igen! Here we go!

Började dagen med en dusch och ansiktsmask. Seriöst, vem kan se snygg ut i en sånhär, haha?! Sedan lite god frukost på det.

Sedan var det dags att göra sig i ordning (don't mind the messy bed, hehe) för att promenera till bussen och åka ut till mamma och pappa.

On the road! Väl hemma hos mamma och pappa bar det av till min moster och morbror för att lämna av lite bord och stolar vi lånade till mammas fest förra helgen. De bor på en gård och det var så otroligt vackert där nu med alla höstiga färger, hihi. Tog så många fina bilder, men sparar lite på dem till ett annat inlägg. Jag och mamma plockade på oss lite kastanjer, och så blev vi bjudna på lunch och fika. Även mormor och morfar kom förbi på besök, så mysigt.

Några timmar senare följde vi med mormor och morfar för att lämna av en matta hos dem, och en timme senare landade jag i soffan hemma hos mamma och pappa med en kopp te. Ytterligare blev det pizza hemma hos mig för pappa, syster, och syrrans pojkvän. Mysigt mysigt, och ett bra avslut på dagen.

De åkte för inte alls längesedan, och jag har precis tagit tag i disken innan jag började med inlägget. Nu inväntar jag Conny som slutar jobbet vid åtta och då blir det myskväll. Halsen känns bättre, peppar peppar, så hoppas den är ännu bättre imorgon. Då SKA jag dansa!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Hahah alltså jag kan i alla fall säga att du ser 100 gånger bättre ut än mig i sheet-mask, min hund gömde sig under bordet sist jag kom upp med en sån på haha ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Det ser ut som en härlig dag! 😊
www.henrikolsson.eu
tinafalkestad
tinafalkestad,
Låter som en helt fantastisk Lördag!! Frukosten och pizzan ser såå gott ut, vart hungrig nu! Jaha 😊haha! Jättefina bilder ❤️
nouw.com/tinafalkestad
johnssons
johnssons,
Ser ut som om du haft en bra dag<3
nouw.com/johnssons
Hannativeskog
Hannativeskog,
Så mysigt 😍
nouw.com/hannativeskog
Sara,
Åh så härligt <3
www.aamaziing.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ser ut som en supermysig dag!
nouw.com/celinelundqvists