Min Bucket-list för sommaren

Inför sommaren gjrode jag en bucket-list i min Bullet Journal! Jag brukar inte göra så många bucket lists, men i år tänkte jag att det vore roligt att skriva ned lite somriga grejer jag ville göra och se vad man lyckades få till, hihi! Här nedan kommer resultatet!

- Ta dansklasser i Stockholm. - Åh, det var SÅ nära att det blev av! Jag satt redo och skulle boka en plats, men då blev jag inkallad på jobb. ÅH! Men det kommer ju fler gånger!

- Uppträda på "Vi som älskar 90-talet"- festivalen i Helsingborg 20/7.- YES, det gjorde jag, och jäklar så mäktigt det var!

- Ha minst en picknick.- Nej, ingen picknick har det blivit för mig i år tyvärr.

Åka på en weekend med Conny. - CHECK! Kanske inte riktigt en weekend, men lite mer än ett dygn spenderades i Västervik!

- Njuta på uteserveringar.- Men jo, det tycker jag nog jag har lyckas med!

- Ta vara på dagarna när jag börjar jobba sent. Det blir så lätt när man börjar senare på dagen (klockan 14, 15 eller 16) att man bara "går och väntar" på att börja jobba, därför vill jag bli bättre på att utnyttja de där timmarna innan! - JA, det tycker jag verkligen, både med att planera in saker innan och vara produktiv hemma!

- Bada bubbelbad och mysa hemma hos mamma och pappa.- Absolut, det har blivit många mysiga kvällar och dagar i mitt underbara barndomshem.

- Fota mycket minnen.- Yes, och det har inte varit särskilt svårt då jag fotar otroligt mycket, haha.

- Ta härliga och vackra promenader. - Alltså de promenader jag gått har verkligen varit mysiga och härliga, men jag hade nog gärna velat ta mig ut lite oftare. Så ett halvt check på den!

- Åka till Sandviken, Kolmården.- Nej, tyvärr. Eller jo! Jag har varit där på restaurangen kom jag på, men när jag skrev det tänkte jag mer på att åka dit en kväll typ och ha picknick på bryggan eller så. Men jag har ju faktiskt varit där, så ett halvt check!

- Fixa naglarna. - Japp, och de blev så läckra! Snart är det dags för nya!

- Träna utomhus. - Nej, haha, inte alls, har fortsatt träna inomhus.

- Sola mycket. - Nja, jag är ju verkligen inte en solare om jag inte är på stranden liksom, blir så lätt uttråkad och tycker det blir för varmt. Lite har jag försökt pressa, men skulle verkligen inte säga att jag solat mycket.

- Hälsa på Rebecca och hennes kaninungar.- CHECK! Och de var sååååå söta! Jag var i himmelriket den dagen.

- Åka till Söderköping och gå längs kanalen. - JA, hela två gånger också! Underbart.

- Åka till Kolmårdens Djurpark.- Japp, det checkade jag och Conny av förra veckan!

- Ha fina outfits även till och från jobbet. - Oj, vad jag varit duktig på den här fronten! Tidigare år när man bara pendlat mellan hemmet och jobbet har man lätt kunnat ha samma outfit flera dagar i rad för att det är så enkelt och bekvämt, och "jag ska ju ändå ha jobbkläder hela dagen". Men i år har jag verkligen haft nya outfits oftare och piffat till dem lite extra!

- Filma en apartment tour. - NEJ, och jag måste verkligen fixa en, eller i alla fall några bättre bilder! Vi har bott i den här lägenheten i åtta månader och ni har knappt fått se en skymt, haha. Det ska vi ändra på!

Jag är väldigt nöjd med min sommar, både med det jag gjort i min bucket list, och det som inte stod med! Sommaren har varit väldigt bra med andra ord. Jag kan verkligen se att jag har gjort mer grejer än att bara jobba, och det var faktiskt ganska najs att ha en bucket list för att checka av och samtidigt komma ihåg vad man gjort. Har ni gjort något speciellt i sommar?

KRAM.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fint inlägg och så härligt att du är nöjd med din sommar. Har haft och har en väldigt blandad rolig sommar,kram kram
nouw.com/juliavnmelin
Ajli,
Längtar efter att få se din lägenhet 😃 Älskar apartment tours!
ajlimuller.se
Victoriamagnusson
Victoriamagnusson,
vilken härlig sommar du haft! och det var mycket du hann med från din lista ! <3
nouw.com/victoriamagnusson
Carolina,
Mysigt! Älskar bucket list och även något jag själv har gjort 😍 känns som om man får handen ur och faktiskt gör något roligt om sommaren då!
knaset.com
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vännen, tycker absolut du ska vara nöjd med din sommar alltså! Picknock har det inte blivit för mig heller, men än är det inte försent!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Alice,
Vad mycket roligt du gjort i sommar!
alicelindstrom.se
denisetiainen
denisetiainen,
Vad roligt med en bucket list! Och fina bilder 😃
nouw.com/denisetiainen
Sarah,
Vad roligt att få läsa om och se bilder från din sommar 😊 Kram <3
CheerSarah.devote.se
Anita,
Härligt inlägg 😃
siliiins.blogg.se/
Sara,
Vad kul att du lyckades bocka av så mycket 😃
www.aamaziing.se