Min bästa påsk

LÖRDAG! PÅSK! TJOHEJ!

Jag vet inte hur ni gör, men i min släkt brukar påsken firas på lördagen! Normalt sett brukar min familj åka till mina kusiner och vara där fre-sön, eller att de kommer till oss, och eftersom det är en väldigt lång bilresa brukar lördagen passa bäst att fira på!

I år firar vi ju som tidigare nämnt tyvärr inte med dem p.g.a rådande omständigheter, MEN förra påsken var nog faktiskt den bästa påsken i mitt liv!

Jag vet att jag var otroligt stressad då då jag var i slutskedet av min utbildning, hade precis haft min första uppsättning av "Möten på Stiglötsgatan", och efter påsk väntade den andra. Därför var jag så otroligt taggad på att åka ned till dem, bara komma bort och koppla av.

De har ett sommarställe med sjötomt (hur drömmigt?) så vi åkte ut dit en stund under lördagen och bara lapade sol, umgicks vid havet, strosade runt, gick osminkade och bara slappande av. Jag var avslappnad deluxe, och mådde så himla bra.

Det här var även första påsken Conny (min sambo) hade möjlighet att följa med, så det var verkligen ett plus i kanten att få kunna fira både med honom och min släkt. På bilden ovan här ser ni min kusin Jens som är ett år yngre än mig. Vi klagar alltid över hur segt det är att bo så långt ifrån varandra då vi är väldigt nära, haha. Vi får väl hoppas att vi i framtiden flyttar närmare varandra.

Under en skogspromenad lyckades min kusin Emil fånga några av mina favoritbilder på mig och Conny. Tycker de ser så himla mysiga ut, hihi! Och hur underbart var inte vädret då så jag kunde gå i bara tröja utan jacka?!

Jag som är uppvuxen med så stor släkt både på mammas och pappas sida tycker verkligen det är så underbart när man får tillfällen att fira tillsammans. Därför är det så tråkigt att det inte blir så i år, och ännu jobbigare är ju tyvärr att de äldre inte direkt heller blir yngre och jag har tyvärr förlorat både farfar och mormor genom åren. Samtidigt är jag oerhört tacksam över att ha fått växa upp med alla mina mor-och farföräldrar omkring mig, verkligen guld värt.

Hur brukar ni fira påsk? Och hur blir det för er i år?

I år så har vi tyvärr oturen att Conny jobbar. Han jobbar 15-20, så vi ska först nu runt lunch träffa hans mamma och syster. Efter det åker jag ut till min familj och firar med dem, och när Conny slutar jobbet åker han ut dit också och vi blir kvar över natten. Det blir mysigt, jag är väldigt taggad på den här dagen.

Imorgon blir det Maxi-jobb 10-19!

Kram, glad påsk!

Gillar

Kommentarer

enna,
Älskar också att få umgås med familjen och fira diverse högtider och födelsedagar 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Johannna
Johannna,
Men gud vad underbart 😍
nouw.com/johannna
Emmamehrali
Emmamehrali,
Snacka vad drömmigt och hur mycket godheter har ni inte ätit då? Mums!! 💕
nouw.com/emmamehrali
Linnéa,
Kul att ni är så många som brukar fira 😊
linneakinis.blogg.se/
carroat
carroat,
Wow förstår att den påsken var den bästa, såg så härligt Ut! Hoppas gårdagens mindre påskfirande också blev mysigt! 😍
nouw.com/carroat
Sara,
Så mysiga bilder <3 Vi brukar inte fira så mycket, bara närmsta familjen, precis som i år, som äter lite påskmiddag och så brukar vi köpa påskägg till varandra 😊
www.aamaziing.se
linndossing
linndossing,
Glad påsk! Kram
nouw.com/linndossing
Pauline,
så fina och häriga bilder! 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
hilmak
hilmak,
Men åh va mysiga bilder! Hoppas du känner att du haft en bra påsk ändå! <3
nouw.com/hilmak
Yasmine,
Det ser verkligen ut att vara en underbar påsk! Hoppas nästa påsk blir lika härlig och att du då kan umgås med släkten igen! Kram
yasmissy.blogg.se