Miljöombyte

Godkväll på er!

Roligt att höra att så många av er tycker om min nya design, det glädjer mig!

Idag började dagen som vanligt klockan sex med ett träningspass. Efter det valde vår fågelunge att flyga och sätta sig på en lampsladd i en timme utan att komma ned, haha, så då var jag lite barnvakt åt henne. Hon blir bättre och bättre med flygningen, men några kraschlandningar och obalans får man ta såhär i början, men då vill man inte riktigt heller släppa henne ur sikte.

Idag hade jag lite ärenden att uträtta i stan, så då passade jag faktiskt på att locka håret och fixa till mig lite. Vem mer går mest i mjukisar och helt osminkad hemma nuförtiden, haha? Jag brukar ändå klä på mig något bekvämt men "uppklätt" så ofta som möjligt nu när jag pluggar hemma så man inte blir helt för slapp, men smink brukar jag strunta i. Därför kändes det ju lite extra kul att komma ut lite idag! Vädret har också varit helt fantastiskt, men dock väldigt kallt.

När mina ärenden var uträttade, vilket mest bestod av lite alla hjärtans dag-presenter, hihi, åt jag lunch (det ovan) med pappa! Verkligen mysigt. Efter det satte jag mig på ett café och pluggade några timmar. Alltid skönt med lite miljöombyte, och det var väldigt lite folk.

När jag nästan var redo att börja dra mig hemåt skrev Frida och frågade om jag ville fika lite spontant, så det blev det en kvällsfika/middag! Väldigt mysigt, men har verkligen bara ätit ute idag, haha. Så får det bli ibland! Skönt att göra något annat och bryta av plugget lite.

Jag skulle verkligen säga att detta varit en lyckad dag, jag är så fylld med energi nu, hihi!

Imorgon blir det också plugg, men först på förmiddagen lutar det åt dans tillsammans med "andra Alice" som hon får kallas i vår kompiskrets, haha. Det ser jag fram emot!

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,

Vilken härlig och mysig dag du haft 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Julia Svensson,

Åh vad gott!!

juliasvenssons.se
awesomecaroline
awesomecaroline,

Både lunchen och middagen såg väldigt god ut 😊

nouw.com/awesomecaroline