Midsommar och midsommardagen

Hej på er!

Hade ni en bra midsommar? Vår var väldigt lugn, vilket var väldigt skönt efter två dagar i Västervik (inlägget nedan). Jag ska berätta lite om gårdagen och idag!

Dagen började med att vi åkte och hämtade vår bil som vi FÅTT av Connys pappa! Hör ni hur sjukt? Vi FICK hans gamla bil! Eftersom vi bor så centralt har en bil inte varit nödvändig för oss, samt att vi alltid fått låna bil när vi behövts, men herregud, denna gåva tackar man ju inte nej till! Och den är också väldigt billig i drift, försäkring o.s.v. så en väldigt bra första bil med andra ord! Samt att eftersom vi bor så centralt kommer det ju inte bli väldans många onödiga resor med den. Så den hämtade vi igår, hihi!

Framåt eftermiddagen begav vi oss till ett firande med Connys släkt vilket var väldigt mysigt! Där träffade jag en danslärare från DeGeer som hade stenkoll på vem jag var inom dansvärlden och att jag hade haft dansgrupper där, haha, lite kul att man börjar bli "ett namn" nu häromkring.

På mig så hade jag min nya klänning som jag fyndade i Västervik för ynka 100 riksdaler!

Idag åt vi lunch med mamma och pappa och deras vänner ute på Sjöstugan, en jättehärlig restaurang vid vattnet! Efter det gick vi till kompisarnas sommarstuga för lite glass och jordgubbar, mumsigt! Efter det åkte vi och handlade då Connys pappa och bror kommer på grillkväll ikväll, verkligen mys.

Och ser ni så fina blommor jag fick med mig hem? Två för bara 25 kronor! Vårt krukutbud är ju inte något att skryta med här hemma, vaser har vi desto fler av, och då de få vi hade var för stora fick jag plantera i två muggar, men det blev väldigt gulligt tycker jag! Vad tycker ni?


Nu ska jag ställa mig och förbereda lite mat, hoppas ni får en fortsatt fin lördag! KRAM.

Gillar