Mello-lördag!

God förmiddag på er!

Idag startade vi dagen med en kort sovmorgon, haha, för att sedan äta lite frukost. Jag har börjat lite smått med proteinpulver, bara några få gånger i veckan med tanke på att jag tränar och dansar varje dag, så idag provade jag att göra en smoothie med chokladpulver, kakao, banan, jordnötssmör och mjölk! Det blev verkligen toppenbra! Så det, en macka, och en kiwi startade min dag, mums!

Än så länge har inte så mycket gjorts, har hängt ut lite sängkläder på vädring, kört lite ansiktsrengöring och spontandansat med sambon i vardagsrummet, haha.

Nu ska jag fixa lite med projektet som jag gör varje dag, haha, och sedan ska vi åka och hjälpa sambons gammelmormor med sin flytt! Ikväll blir det såklart finalen av Melodifestivalen! Även om jag har sett alla deltävlingar (vadå dedikerad, haha?) så har jag liiite dålig koll på vilka som är i final, så har inte så stor åsikt om vem som vinner, men John Lundvik, Jon-Henrik, Anna och Wiktoria är ju små favoriter hos mig i alla fall!

Och på tal om Melodifestivalen, ni har väl inte missat att kolla in The Aces's Facebook-sida eller vår Instagram theaces_nrkpg för att se medlemmarnas alldeles egna Mello-nummer de gjorde i måndags? ;) DO IT! Man behöver ju en släng av glitter och glamour med After Dark såhär på lördagen!

Hoppas ni går en toppenfin dag, kram!

Favorit i repris för jag har så dåligt med bilder, haha.

Gillar

Kommentarer

Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll! 😊
www.henrikolsson.eu
Sara,
Härligt! 😊
www.aamaziing.se
nwistrand
nwistrand,
Spännande att se vem som vinner 😃 Jag hejar på Anna, Mohombi eller Hanna & Liam! =)
nouw.com/nwistrand
Hilma
Hilma,
Fina du! Hoppas att du får en fin söndag! ❤️
nouw.com/hilma
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åh! det kan du nog faktiskt ha gjort rätt i =) ett par andra tips är att blanda ned pulvret i gröten, pannkakssmeten eller kvargen/youghurten =) Kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
enna,
Låter som en härlig kväll 😊
sayyeastofashion.blogg.se