Mello-kväll

God kväll på er!

Om man är ett troget Mello-fan som mig, kan man ju inte ha missat finalen som gick av stapeln igår! Då sambon min jobbade kväll drog jag ihop två tjejkompisar och vi hade en riktig Mello-kväll! Det fick bli tacos (såklart), och sedan en dulce de leche-pannacotta med karamelliserade pecannötter! HUR GOTT?! Den blev galet god och var inte alls svår att göra! Perfekt om man älskar salted caramel som mig, hehe.

Receptet på pannacottan kan ni hitta här!

Såg ni Mello? Vad tyckte ni om finalen? Själv tyckte jag helt klart att det var värdiga vinnare som kammade hem vinsten, och jag måste säga att det var ett väldigt starkt startfält i finalen! Jag tyckte nog inte att en enda låt var dålig, bara att vissa kanske passade lite mer eller mindre in i hela Melodifestivalen-viben. Men tyckte det var en riktigt bra, stark och spännande final!

Idag då har majoriteten av dagen varit riktigt produktiv och mysig! Sambon har varit hemma så många mysiga kramar och pussar har det blivit, älskar när vi får tid tillsammans, och ingen stress har funnits. Jag gick nog i pyjamas fram till eftermiddagen, haha, såna dagar behövs ibland.

Har gjort ett rejält storkok på tre olika maträtter, haha, och nu ikväll var jag iväg och repade. Nu blir det lite filmmys tillsammans, och jag känner mig så redo inför kommande vecka!

Hoppas ni har en superfin söndag!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

Josäfin,
åh vad mysigt, och pannacottan ser ju SÅ god ut !! och tyckte också att det var helt rätt som vann 😃
jossanamigo.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Wow vad gott och tack för Receptet på pannakottan 😍 så mysigt med Mello❤️
nouw.com/emelieanderssoon