Med tomteluvan på sned

Nejmen, vad är det jag ser? Ett FEMTE vardagsinlägg denna vecka? Det måste ju vara något rekord, haha. Kul ändå att många av er kommenterade på förra inlägget att ni gillar vardagsinlägg!

Den här torsdagen var jag i alla fall ledig från jobbet, men så mycket ledig har jag egentligen inte varit. Dagen försvann snabbare än jag kunde ana, och vips var klockan redan fyra. Vid klockan elva idag sågs jag och två tjejer i The Aces för att repa inför lördag! Detta har jag inte sagt till er, men vi ska faktiskt spela in en julkalender med dansvideos! Hur roligt, hihi? När Corona härjar och det inte finns några fysiska scener att stå på får man vara kreativ helt enkelt!

Och jag vill också understryka att vi alltid är max 5-6 personer/träning, vi håller avstånd, vi luftar ur danssalen ordentligt under och efter träning, och är man minsta sjuk kommer man inte. När det här är filmat och klart på lördag hade vi även tänkt ta en paus till januari/februari då vi ändå inte har något att träna inför.

Ser ni vilka söta dräkter vi ska ha på oss i ett av numrena, haha? Det kommer säkert bli toppen!

Som jag nämnde så är det ju även kaos på dansskolan i och med Corona och vi har ställt in lektionerna. Istället ska allt filmas innan vi förhoppningsvis kan ta upp terminen i januari, men det kan man ju heller inte veta hundra procent säkert nu. Så ja, väldigt mycket ovisshet och stress för min del, men nu har jag i alla fall idag hunnit filma alla mina lektioner med hjälp av tjejerna. Gudars så lång tid det tog! Men nu är det klart och jag kan börja klippa ihop allting. Suck. Så mykcket extraarbete. Kan inte allt bara bli som vanligt?

Jag är ändå tacksam över att vi är kreativa och försöker göra det bästa för våra elever, men att filma lektioner tar VÄLDIGT lång tid och det blir som sagt mycket som ska klippas ihop och mejlas ut. Dock var det väldigt roligt och lära ut, haha. Kanske är det dags för en tutorial igen likt den nedan? Vad tycker ni?

Hoppas att ni har haft en bra dag! Snart ska jag fixa lite middag då någon lunch inte hanns med idag... Inte bra planerat.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men dööör va gulligt!!! <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Men jag dör så söta dräkter hihi ❤️ Kram

nouw.com/happym
Linnéa,

Så gulligt 👌🏻

Önskar dig en fin fredag ⭐️

nouw.com/linnealiebig
Netti Starby ,

Vilken söt tomtedräkt och det gäller att göra det bästa av situationen under dessa tider. Det lyckas du bra med. 😃 Kramis

starbys.se