Med lingonveckan runt hörnet

Idag vaknade jag inte alls upp lika positiv som igår, haha.

Torsdagar jämna veckor betyder stängning på jobbet för mig, och för att låta lite överdramatisk är det något jag alltid lite fasar inför. Jag är inget fan av stängningar. Passet i sig är inte annorlunda på något särskilt vis, och när jag väl är där känns det ändå rätt så bra, men det är ju den här tiden innan. Den långa väntan på att bara åka och jobba, att hela tiden behöva tänka "hinner jag göra det här?", och bokar man in någonting ligger den där lilla stressen i bakhuvudet att "åh, snart måste jag nog åka". Förstår ni mig? Sen är jag inte alls, överhuvudtaget, någonstans, haha, en kvällsmänniska. Jag är den som gärna däckar i soffan runt halv nio, och som mer än gärna sover innan klockan tio. Därför tar det emot lite extra att jobba till klockan 22. Men "cash is king" som man brukar säga, haha, och jag har tur att jag bara har ett sånt här pass varannan vecka.

Och om vi ska fortsätta vara lite personliga har jag också tjejernas "lila röda" knackandes på dörren om bara några dagar, vilket inte gör dagarna mycket lättare. Tyvärr är ju jag en sådan som blir väldigt lättpåverkad av min mens. Jag är känslig som person, men med mensen blir det hundra gånger värre, och jag fastnar gärna i jobbiga tankemönster och tvivel. Humöret far hit och dit och jag blir otroligt lättirriterad. Stackars Conny som får stå ut med detta, haha.

Nej, nu får jag rycka upp mig! Det är bara att beta av dagen och göra det bästa av det. Nu blev det inte världens roligaste inlägg för er kanske, haha, men för mig var det skönt att bara skriva och det är ju egentligen det bloggen ska vara till för. Allt är inte röda rosor hela tiden, det är lite kaktusar också! Oj, vilken dålig metafor det blev, haha, jag bjuder på den.

Hoppas ni har en bra torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh jag älskar stängningspass! Föredrar det över morgon haha, tycker det är skönt att hinna göra lite saker innan jobbet, fast ja det här "åh hinner jag planera något innan jag börjar" kan vara lite jobbigt ibland!

nouw.com/celinelundqvists
Linnealiebig
Linnealiebig,

Ja, det ska bli sååå mysigt att hänga med syskonbarnen, hoppas den lilla somnar tidigt så man kan få lite egentid med den store 😊. Ha en underbar fredag <3

nouw.com/linnealiebig
carroat
carroat,

Förstår dig helt, somnar också senast 22. Hoppas du har en härlig fredag iallafall! ❤️

nouw.com/carroat
awesomecaroline
awesomecaroline,

Förstår precis vad du menar med att jobba kvällspass. Hoppas du får en härlig helg 😊

nouw.com/awesomecaroline
happyM
happyM,

Relaterar till 100% till den känslan, haaaaaatade kvällsjobb förut när jag inte pluggade! Kände exakt samma ❤️ Kram

nouw.com/happym
enna,

Hoppas du får en härlig helg i alla fall 😊 Kram

sayyeastofashion.blogg.se
Jasmine,

Ta vara på dig.
Kram

rosanatt.blogg.se
Hilma
Hilma,

Kan förstå att det är jobbigt att ha stängningar. Hoppas att du har en jättebra helg fina du <3 kram!

nouw.com/hilma