Måste älska second hand

Jag är uppvuxen med att dricka te. Te, te, och lite mer te! Med en mor som älskar te är det väl inte så konstigt att jag själv tagit efter, haha. Den vanligaste presenten till mig genom åren har ju då såklart varit te och temuggar, och jag har nu alldeles för många udda temuggar. Superfina, jag använder dem faktiskt allihop, men när man har folk över kan det ju vara lite roligt att kunna matcha.

Varje gång jag är ute och handlar tvingar jag mig alltid att gå förbi alla muggar för att "Alice, du behöver inte en enda mugg till", meeen igår på Myrorna kunde jag bara inte låta bli, hehe... Det slutade med tre olika par av muggar och jag är sååå nöjd, hihi! Verkligen så höstmysiga. De med "Chocolate"-texten tyckte jag var för himla charmiga för jag har inga liknande, och den gröna färgen blev jag helt kär i. Jag har en del rosa muggar redan, och tyckte därför att de rosa skulle passa in perfekt. Sedan hittade jag det här helt underbara fatet också, hur fint är det inte?

Fynd från Myrorna

Jag är så nöjd, och allt det här gick bara på strax över hundra kronor, vilket kap, va? Är så taggad på att använda dem, hihi!

När jag fotade dessa insåg jag också hur längesedan det var jag använde min systemkamera! Åh, den var till och med dammig, haha. Himla svårt med ljuset nu också den här årstiden när det mest är grått ute, men tyckte det blev helt okej ändå!

Ha en fin torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

IzabellaL
IzabellaL,
Men Åå vilka fina koppar!! Vill också ha😍
nouw.com/izabellal
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men åh vilka fynd!!
nouw.com/celinelundqvists
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
låt inte bli om det gör dig lycklig att handla muggar. så fina och second hand har ju de allra bästa priserna 😉 jag handlar ofta porslin och saker som är "gamla o slitna" men så snygga just för att de är det 😃
nouw.com/angelicacarlsson
johnssons
johnssons,
Åh vilka kap du gjort<3
nouw.com/johnssons
happyM
happyM,
Åhh vilka fynd och bara 100kr??? Så galet verkligen!!! ❤️ Så kul att ha matchande ❤️ Stor kram fina du ❤️
nouw.com/happym
Sara,
Älskar också att dricka te, så mysigt o gott <3
www.aamaziing.se