Måndagen i bilder

Hej på er!

Idag tänkte jag bjuda på ett "min dag i bilder"-inlägg. Verkligen inget speciellt, haha, det blev mer vardagligt än jag trodde. Så ja, såhär kan en vardag se ut hos mig!

Jag började dagen redan 6.45 med att kliva upp och gå ned till tvättstugan. Vi hade bokat 7-12, så det var bara att masa sig upp, haha. Idag var jag riktigt trött, så det var lite motigt, men alltid skönt att ha tvätten klar.

Efter min första tripp till tvättstugan åt jag frukost. Jag var så äckligt hungrig, mådde nästan illa. Åt ingen vidare middag kvällen innan, aj aj, så det var skönt att äta frukost. Det fick bli gröt med frukt, en egen energibar, och te samt nyponsoppa. Mums! Det blev lite tid framför Emily In Paris också så nu har jag sett klart hela.

Efter andra trippen ned till tvättstugan tog jag en dusch och ansiktsmask. Som vanligt blev det en av mina favoriter från L'Oreal! Sedan lite tid framför datorn för lite fix med bloggen och lite planering.

Lunchen tillagades, och det blev en variant av "one pot pasta" med kikärtor. Helt okej!

Efter lunch var tvätten klar, och då begav jag mig mot stan där jag mötte upp tjejerna i danssalen! Handlade även lite smått på vägen. Även under denna träning hade vi en tjej som gjorde audition för oss, hihi, så vi får se vad vi bestämmer oss för.

Jag var hemma strax efter fem, och nu har jag och sambon precis ätit lite middag! Inte den mest intressanta dagen kanske, haha, men men. Jag njuter för fullt över att ha två lediga kvällar den här veckan eftersom det är höstlov från dansskolan, hihi.

Hoppas ni haft en bra måndag!

Många kramar!

Gillar