Mammas 50-årsfest

Oj, oj, oj, sicken kväll och natt det blev igår!

Jag ska försöka att hålla det kortfattat och informativt för to be honest, vem orkar läsa alla smådetaljer? Nja...

Det var ju alltså min mammas 50-årsfest om gick av stapeln igår! Runt 15.00 var jag, sambon och min bästa vän ute i huset. Min vän skulle agera lite servitris under kvällen, så vi släppte av henne och åkte sedan och hämtade tårtan, vilken var heeelt gudomlig! Vi beställde den av Connys kompis sambo som gör helt makalösa tårtor.

Vid klockan 18 började gästerna rulla in, och mamma hade ju satt ett tema för kvällen; huvudbonader. Så alla kom med kreativa och fina huvudbonader och under kvällen fick man rösta på sin favorit som sedan vann ett litet pris! Så rolig idé. Själv hade jag på mig ett par kaninöron som satt i ett diadem med blommor, och Conny bar en "snygg" kräftmössa, haha. En lite extra rolig grej var ju också att halva mammas släkt kom med limousine och egen chaufför, haha! De vet minsann hur man glider in med stil.

Då mamma älskar kräftor blev det en kombinerad kräftskiva och 50-årsfest med både kräftor, räkor och paj, samt att alla fick delta i ett quiz om mamma som syrran satt ihop, och så blev det en hel del tal från alla olika håll, även lite dans på nedervåningen, haha.

Det var oerhört bra stämning, och när klockan började närma sig tre på natten bestämde vi oss för att sova kvar där istället för att åka hem. Skönt och smidigt!

Verkligen cred till Thilde som gjorde denna fantastiska tårta! Följ henne på Instagram under @cakesbythilde för fler av hennes fantastiska kreationer.

Och som avslut vill jag ge lite extra uppmärksamhet till min fantastiska klänning jag hade på mig! Fyndade den på Nelly's rea och är verkligen så nöjd. Det stod mellan den och en mörkblå, men efter mycket om och men kände jag att den här passade bättre då jag 1) redan har så många klänningar i mörkare färger, och 2) den här satt lite lösare vilket är skönt om man ska äta mycket, hehe. Så ja, jag är verkligen nöjd med den, och för att binda ihop alltihop med glittret i klänningen (syns tyvärr inte jättebra på bild) körde jag på glittriga och blingiga smycken, både i örhängen, armband och ringar, men ändå på ett diskret och smakfullt sätt.

Idag när vi vaknade upp blev det frukost med halva släkten som också övernattat, och sedan att städa och plocka i ordning allt. Jag skulle ha undervisat idag, men då min förkylning blev allt värre igår under festen (tajming on point...) så fick jag ställa in. Så nu sitter jag hemma med en kopp te och kurerar mig för fullt!

Hoppas att ni är friska och krya, kram!

Gillar