Magiska saker

Det här inlägget skulle jag faktiskt ha publicerat innan sommaren, haha, men jag vet inte riktigt varför det inte blev av, haha. Anyways, så är detta två otroligt stora och personliga saker som hänt mig som fortfarande ger mig fjärilar i magen, även om det var månader sedan. Och just eftersom det är så personligt vill jag förvarna för ett långt inlägg, och läs gärna inte om du inte är genuint intresserad.

Ett band i Italien

Jag vet inte om ni kommer ihåg detta, men när jag hade min frågestund fick jag några frågor om vad min stora dröm inom dansen var. Jag nämnde då bl.a att det var att samarbeta med med ett band från Italien som jag följt sedan 2012. Jag nämnde även då att de båda i bandet följer mig på Instagram och har ett flertal gånger gillat mina videos och bilder.

När min vän Julia kom hem från att ha jobbat som showartist utomlands berättade jag denna dröm för henne och vad jag hade för plan; jag skulle göra en koreografi till deras musik, filma den proffsigt, skicka den till dem, och berätta om mig själv. Julia stoppade mig direkt och sa; "Varför vänta? Skriv nu direkt!" Så med en push vågade jag mig på att att skriva ihop ett meddelande om vem jag är, länka mina meriter, och skickade det till dem. Några veckor gick, och jag fick inget svar, men jag var inte så förvånad. De har ju haft lite annat att tänka på i Italien om man säger så.

Jag bestämde mig för att ge det en chans till, och skickade samma meddelande igen, OCH JAG FICK SVAR. Svaret jag fick var att "vi kommer att fortsätta att följa dig som dansare och om det i framtiden blir möjligt för ett samarbete vore det en ära att samarbeta med dig." HÖR NI? "EN ÄRA" ATT SAMARBETA MED MIG? Och till råga på allt fick jag en lååång utläggning om hur livet var i Italien med Corona, frågor om hur det var i Sverige, och hur jag mådde, hihi.

Några veckor senare hade jag kontakt med den ena av dem igen, varpå han sa att han skulle koppla upp sig och titta på vår live-stream om det var möjligt, och för bara någon vecka sedan när vi inte pratat på några månader fick JAG ett meddelande av DEM. De ville kolla hur jag mådde, hur det gick med mina projekt, hur Corona var i Sverige, och sa uttryckligen att "när du kan komma till Italien vill vi träffa dig." ALLTSÅ HUR SJUKT?! Detta är ju ett fans största dröm.

Alltså förstår ni hur sjukt detta är? Ett band som jag sett upp till och tyckt om sedan jag var en färsk tonåring vill nu samarbeta med mig?! Självklart är jag realist och inser att detta kanske inte blir av, men bara det att de har SVARAT mig och uttryckt sig som de gjort gör mig så himla, himla glad. För mig är det här nästan större än om jag skulle få dansa med Beyoncé bara för jag har en sådan personlig koppling till dem.

International Dance Academy

I början av maj nämnde jag att jag på skoj skulle söka till International Dance Academy. Det är en internationell skola där man spenderar tre månader i L.A och sju månader i Köpenhamn. Man skulle först skicka in en video i valfri dansstil, och blev man godkänd på det fick man skicka in sitt CV. Och gissa vem som kom in? JAG!

Snacka om att jag var glad, hihi. Dock ska jag inte gå då den är väääldigt dyr och jag inte bara kan släppa allt här hur som helst, men bara det faktum att jag kom och att folk verkligen ser min talang betydde så otroligt mycket för mig. Det är något som motiverar mig när jag hamnar i en svacka.

Tänk att livet kan vara så fantastiskt ibland, eller hur? Om man bara vågar och har ett öppet mindset kan vad som helst hända! Åh, är så lycklig när jag tänker på detta, hihi.

Ha en toppenbra måndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Alltså verkligen ett stort wow!!! ❤️❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Vilket härligt inlägg fina du <3 väldigt mycket positiv energi!

nouw.com/hilma
hilmak
hilmak,

Wow grattis Alice!! Grym är du! ❤️

nouw.com/hilmak
Netti Starby ,

Men vad roligt att dom vill samarbeta med dig och stort grattis <3 Kramis

starbys.se
carroat
carroat,

Men wow! Blir så glad för din skull. Hoppas ni får ett till ett samarbete! ❤️

nouw.com/carroat
Jeanette,

Så himla kul för dig med bandet! 😊 Måste vara en underbar känsla, grattis! Så himla kul att läsa om 😊

jeanettte.blogg.se