Lunch och rensning

Godkväll vänner!

Idag har jag haft en betydligt bättre dag än igår!

Jag började dagen med ett träningspass, och jag vill faktiskt ge mig en klapp på axeln för att jag hållit igång träningen så bra de här två veckorna. Det känns verkligen som jag är på väg tillbaka igen, så skönt! Jag dansar ju mycket, men den här övriga träningen har jag ju haft så svårt att hitta motivation och tid till den senaste tiden, så jag är väldigt glad att det går åt rätt håll.

Runt lunch åkte jag med min sambo och hans pappa in till stan. De skulle kolla på ny telefon till Conny som han skulle få i födelsedagspresent, och jag tog en lunch med fina Frida. Väldigt mysigt och efterlängtat.

Väl hemma igen tog jag tag i min garderob. Jag överdriver inte när jag säger att rensar min garderob minst en gång i halvåret, men det är ju så skönt! Alltid är det några plagg som försvinner. Jag och Frida pratade faktiskt om att vi ska se till att byta kläder med varandra då hon också måste rensa, och det är ju verkligen en bra idé! Second hand och att byta med varandra är ju toppen både för plånboken och miljön.

En hel del försvann faktiskt även idag, och skönt var det! Usch, jag blev nästan äcklad över hur mycket kläder jag hade. Näst på tur står att gå igenom allt jag rensat bort och se vad jag ska sälja och vad jag ska skänka rakt av. Det är ju verkligen något så befriande med att rensa, oavsett om det är garderoben, skafferiet, eller badrumsskåpet!

Kvällen nu blir lugn. Vi har ätit mat, OCH faktiskt haft glöggpremiär, hihi. Hur mysigt? Jag fick sånt craving idag när jag var på stan så köpte hem en glögg. Vi värmde den och lyssnade på julmusik medan maten blev klar i ugnen. Så mysigt, älskar verkligen sambolivet sådana här stunder.

Hoppas ni har en toppenfin lördagkväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Du ska verkligen ge dig en klapp på axeln, både för träningen och för att du rensat garderoben.

nouw.com/jossustravelpics
happyM
happyM,

Åhh alltså jag pratade med pratade med pojkvännen senast idag om att jag också borde ta tag i att rensa garderoben, så nu blev jag ännu mer peppad på det hihi ❤️ Kram

nouw.com/happym
Carolina,

Håller med om att rensa garderoben ofta är hur underbart som helst men också äcklande av hur mycket man faktiskt har i sin garderob och hur mycket man fortsätter köpa in hehe. Nu under min graviditet har jag behövt hålla hårt i pengarna för att inte köpa något onödigt :') smart att kunna byta med sin vän, underlättar i plånboken! 😊

knaset.com
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh så avis jag blev nu! Är så sugen på glögg!

nouw.com/celinelundqvists
Anita,

Grym du är!! Själv har jag vilat 4 dagar nu och något dåligt samvete över träningen genast då... Haha

siliiins.blogg.se/
Hilma
Hilma,

Låter som en bra dag 😊 Det är så skönt att rensa och få ordning!

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon vännen! Åh men mumma vad gott det där såg ut! Nästan inget slår en lunch ute, så sjukt mysigt och gott! Gud så skönt att få rensa garderoben, känslan efteråt är magisk. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Annie - Stora Små Äventyr,

Härligt att dagen var bättre än dagen innan 😊 Mysigt med lite tid på stan och skönt att rensa ur garderoben! 😃

biglittleadventures.se
Josäfin,

åh men sååå skönt med garderobs rensning!! Duktigt 😃

jossanamigo.blogg.se