Lugnt och händelserikt

Oj, vad det kändes som lördag i morse och inte fredag, haha! Jag har verkligen haft en lördagskänsla hela dagen.

Både gårdagen och dagen har varit händelserika, men ändå på ett väldigt lugnt och skönt sätt. Igår träffade jag min vän Alice från The Aces (jobbigt nu att vi är två Alice i gruppen, haha) för att repa lite på en duett jag koreograferat. Efter det gick vi och köpte lite fågelmat och annat som behövs till de nyblivna föräldrarna. Jag vill verkligen visa er bilder på ungen, men tyvärr är hen så otroligt liten nu att hen inte blir något mer än en suddig liten fläck i kameran, haha. Efter det tog vi oss en kaffe för att värma oss (lite folk!) vilket var väldigt mysigt.

Idag började jag dagen väldigt tidigt och produktivt med ett träningspass klockan sju! Sen vet jag inte vad som hände... Jag skulle gå in och väcka sambon runt nio-tiden och det slutade med att jag själv somnade en och en halvtimme till med honom. Efteråt var jag otroligt trött och kände en huvudvärk vara på väg, jag sov kanske lite för mycket. Haha, det är verkligen olikt mig att bara gå och somna om sådär, men men, jag antar att min kropp behövde det!

Så hela förmiddagen blev helt plötsligt väldigt lustig, haha. Efter lunch åkte vi i alla fall in till stan tillsammans med Connys syster då han skulle köpa nya byxor. Jag köpte även tre anteckningsblock till mina kinesiskastudier som drar igång vecka tre, så taggad!

Väl hemma igen rensade jag tre stycken köksskåp, och åh, så bra det blev! Det är ju så skönt att bara rensa och organisera, och speciellt i köket tycker jag där jag vill ha allt i sådan ordning och reda som möjligt så att det går snabbt och smidigt att laga mat. Tänker att jag tar resten av köket under nästa vecka!

Nu väntas enchiladas till kvällsmat framför en film. Mysig kväll!

Hoppas ni haft en bra fredag!

Många kramar!

Gillar