Lucinda Blouse

Tyvärr har ju butikskedjan MQ (eller "Marqet" som de hann heta en kort stund) gått i konkurs. Jättetråkigt såklart, men lite av en guldgruva för mig. Jag lägger gärna inte mycket pengar på ett enstaka plagg och tycker det börjar dra iväg när en tröja kostar över 300 kronor, och därför har MQ riktigt aldrig varit en favorit hos mig. Men deras kläder är ju verkligen fantastiska! Så nu under rean har jag faktiskt lyckats fynda lite då allt just nu är på 50%. Här nedan ser ni en av mina tröjor som jag köpte från märket Dobber.

Dobber Lucinda Blouse

De här bilderna ovan gör inte riktigt färgen rättvis då ljuset blev lite knasigt. Den är helt klart mer beige än vit, mer som här på bilderna under.

Detta var faktiskt ett väldigt ovanligt köp för att vara mig. Om det är något jag brukar undvika är det 1) skjortor, för jag tycker jag förlorar lite av min "femininitet" i det, jag känner mig inte så bekväm i det, och 2) tröjor som är oversize, då jag tyvärr har lite komplex här och var på min överkropp och jag tycker oversize många gånger då blir osmickrande.

Men här blev det alltså både skjorta och oversize, haha! Men jag är väldigt nöjd faktiskt, jag tyckte att det blev ett himla bra kap, samtidigt som det blev något nytt och fräscht som ändå kändes som mig!

Klickar ni här kommer ni direkt till blusen och kan även få en mer rättvis bild av färgen!

Hoppas ni får en toppenbra lördag!

Många kramar!

Gillar