Lördagen i bilder

Hej på er!

Lördag idag och ledig helg för min del, tjohej! Denna dag har jag tagit vara på rejält, och jag tänkte ta med er på den i det populära inlägget "Min dag i bilder"! Let's go!

Min dag i bilder

Jag började dagen liiite för tidigt i morse, haha. Jag hade hoppats att jag skulle få sova lite längre till, men icke. Medan sambon snarkande låg kvar i sängen tassade jag upp, gjorde mig en kopp kaffe, och satte mig med mitt augusti-uppslag i min Bujo! Det var några timmar som försvann där, jäklar vilket flow jag fick!

Redan igår hade jag planerat för lyxfrukost och köpte med mig bakverk hem från jobbet. Så när jag kände mig nöjd i min Bujo dukade jag upp på balkongen och väckte Conny. Vi fick en mysig förmiddag där på balkongen, och han blev väldigt glad och överraskad!

Efter det svidade vi om och satte av mot Panduro! Jag ville kolla in deras sommarrea och införskaffa lite nya Bujo-material, men tyvärr hade de inte jättemycket. Så nu har jag suttit och letat för fullt på nätet, haha. Men jag fick med mig två fina block från Rustas rea, två stycken för 30 kr, vilket kap va? Jag behöver verkligen ett nytt till dansen i höst, och block går ju alltid åt, haha! Mamma har förresten sytt in klänningen åt mig, den ovan, som var lite för stor, så nu känns den mycket bättre!

Och efter vår tripp stannade vi till på Härlig Pasta och åt mat! Mumsigt värre, och så mysigt.

Det var min dag so far! Nu har jag landat i soffan och pysslar lite med bloggen, men det känns som mina ögonlock ska slockna vilken sekund som helst, haha. Resten av dagen och kvällen blir lugn, och vi har bestämt filmkväll. En lördag helt i min smak; upp och iväg på dagen, och lugnt och skönt på kvällen!

Hoppas ni har en fin lördag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Ser ut som en mysig dag vännen! 🥰🥰
nouw.com/hilmak
Hannativeskog
Hannativeskog,
Gud vad allt såg gott ut ! 😃
nouw.com/hannativeskog
carroat
carroat,
Vilken mysig lördag ni haft! 💕
nouw.com/carroat
Jasmine,
Att börja dagen med BuJo är något jag uppskattar mycket. Du tycks ha en fin hörna för ändamålet. Kul at få se en smygtitt på din augusti månad. 😊 Och sedan lyxfrukost på balkongen - mums! Och lika varmt känner jag inför er dagsutflykt med stopp för pasta. En så fin lördag!

Svar: Tack, glad att du gillade att ta del av augustisidorna i min BuJo. Kul att du har liknande sidor i din BuJo. Vad har du mer än Habit tracker och En rad om dagen?

Kram
rosanatt.blogg.se
EmmaPaulsson
EmmaPaulsson,
Wow så fin klänning!
vilken lyx han får som blir överraskad med frukost! Det är så roligt att överaska ibland Tycker jag 😍
kram <3
nouw.com/emmapaulsson