Löpning och Antikrundan

Idag var jag på gymmet redan vid nio och kickstartade dagen! Körde löpning och överkropp, och jäklar, jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag gillar faktiskt att springa! I alla fall just nu och på löpband, haha, men jag har märkt hur jag verkligen pushar mig och ökar både tempot och längden, och märker att jag inte alls tycker det är så jobbigt som jag trodde! Jag har ju såklart bra kondition p.g.a dansen, men jag tror att det mentala inför att springa verkligen har gjort att jag tror att jag kommer tycka det är jobbigare än det faktiskt är. Sjukt roligt i alla fall att jag faktiskt tycker att det känns roligt att löpa, just nu i alla fall!

Duschad och klar väntade jag in Josefina och vi tog en tripp till Söderköping! Hon skulle till fysioterapeuten så jag följde med dit, och efter det strosade vi runt och åt lunch. När vi gick omkring såg vi en stor folkmassa, och när vi kom närmare såg vi att de spelade in ett avsnitt av Antikrundan, haha! Så roligt att vi lyckades tajma in just det.

Verkligen en mysig dag det här! Resten av dagen nu blir lugn, jag tänkte fixa lite i min Bujo och ev. koreografera lite.

KRAM, hoppas ni har en fin lill-lördag!

Gillar