Look Twice- vilka är dem? Varför jobbar jag med dem? Var har vi gigat?

Jag har ju pratat ganska mycket om den här gruppen Look Twice som jag jobbar som bakgrundsdansare för, men jag har förstått att många är lite nyfikna på vilka de är och hur det kommer sig att jag jobbar med dem! Några vet redan detta från min förra blogg, men tycker det är värt att nämna igen såklart när så många undrar!

Look Twice är en 90-talsgrupp bestående av Anna Söderström och Patrik Wincent, han från Lyxfällan faktiskt, haha. Patrik är originalmedlem, men Anna har kommit till på senare år. Min vän Vilmas (som jag även gigat med på julshowen) mamma känner Anna sedan tidigare, och Anna undrade om inte Vilma kunde dra ihop ett gäng dansare till att uppträda med dem på "Vi som älskar 90-talet"-festivalen i Stockholm i somras, och då frågade Vilma mig och hennes vän Cajsa!

Så vårt första gig tillsammans var i somras i Stockholm på festivalen vilket var såååå kul! Det var så mäktigt att uppträda för en sådan stor publik, och hänga med artister som Haddaway, E-Type, Dr. Alban och Basic Element backstage! Det blev så lyckat att vi senare samma sommar uppträdde tillsammans igen på gay-klubben Backdoor i Stockholm, och i oktober var vi även på kryssningen "90-talsvågen" och uppträdde!

Fler event är på ingång, och det är verkligen så roligt och en sådan upplevelse att få uppträda tillsammans med dem och på så olika ställen! Och Anna och Patrik är verkligen helt underbara människor och det känns så otroligt tryggt att åka med dem överallt, de är verkligen så måna om oss och tar hand om oss. Är också riktigt glad att det här har fått mig och Vilma närmare varandra, och att jag lärt känna Cajsa som blivit en god vän till mig. Så jag har mycket att tacka Look Twice för, både i erfarenheter och vänner!

Bjuder på lite bilder från alla våra tre gigs!

Slänger in en video också från festivalen, vårt första gig, när vi körde Feel The Night, sista låten!

Gillar

Kommentarer

enna,
Carolina,
Hima roligt att läsa igenom och kul att du fått den här möjligheten att få vara bakgrundsdansare. Du dansar väldigt fint måste jag få säga! 😃
Sv; tack snälla fina du ♥
knaset.com
amandalarssons
amandalarssons,
Såå roligt, vad duktiga ni är! 😃
nouw.com/amandalarssons
Matilda Berlin,
Men alltså guuu vad kul!! Är så glad för din skull för att du får göra något sånt här fantastiskt =) Kram <33
matildaberlin.se
Ajli,
Ni är såååå fräna 😃
ajlimuller.se
elinelmersson
elinelmersson,
Men åh vilka härliga bilder!! Hoppas du får en toppenfin tisdag <3 KRAM
nouw.com/elinelmersson
Hilma
Hilma,
Men wow vad häftigt! Förstår verkligen att det måste vara en mäktig känsla att dansa för så mycket folk. Jag älskar verkligen att stå på scenen 😃 <3
nouw.com/hilma
Alice,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det låter ju huur kul som helst alltså! & så viktigt och skönt att det känns bra med de man är och åker med <3
nouw.com/emmaengstrom