Lite reklam för mig själv

Här har vi inte plats för några "inte ska väl jag"-tankar, utan nej, hej hopp, nu ska jag göra reklam för MIG!

Nu är det ju officiellt att jag i höst kommer att börja jobba som danslärare på Danskompaniet här i Norrköping, hihi! Jag är så taggad på detta för jag har verkligen fria händer med vilka kurser jag vill och får starta! Men det svåra med detta är marknadsföringsbiten. Jag måste ju hitta folk!

Folk som vill dansa och känner till mig finns det, men man måste nå ut till dem, så är det! Så därför skulle jag bara vilja tipsa om min Facebook-sida Alice Emericsson Dans där jag lagt upp lite info samt smakprov inför hösten. Om ni känner er manade får ni jättegärna gå in där och gilla min sida, samt dela något inlägg om ni vill, eller om ni vill skriva ihop ett litet blogginlägg för att hjälpa mig vore det såååå snällt. Klickar ni här kommer ni även direkt till mina kurser på Danskompaniets hemsida!

Sedan vet jag ju såklart att vi alla inom bloggvärlden sitter på helt olika ställen i Sverige, men någon kanske har någon som har någon som bor i Östergötland och får upp intresset. All hjälp uppskattas!

KRAM, trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh jag förstår att du är taggad inför hösten! SÅ kul verkligen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Pauline,
Netti Starby,
Vad smart att du gör reklam för dig och önskar dig lycka till! <3 Kramis
starbys.se
Naatly
Naatly,
Åh vad roligt!! Vilka danser är det du ska jobba med? Kraam
nouw.com/naatly
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Kommer bli så bra! kram
nouw.com/juliavnmelin