Lite förändring

Godmorgon!

Om ni kikade in på min blogg igår kväll så såg ni kanske att designen ändrades en del. Precis när jag säger att jag inte har så mycket tid sätter jag mig och gör om designen, haha. Jag har varit sugen på att ändra om länge, men aldrig tagit tag i det, men nu tog jag mig i alla fall lite tid. Jag är ändå helt okej nöjd, jag skulle gärna vilja ha en riktigt bra bild som header istället för små, men bilder på mig med bra kvalitét är tyvärr väldigt begränsade just nu, haha, så vi får köra på detta ett tag. Vill verkligen att headern ska vara i bra kvalitét och inte "grynig", om ni förstår.

Jag har också ändrat lite teckensnitt, uppdaterat Instagram och Youtube till höger, och lite annat småfix. Men något jag stör mig ENORMT på är titeln. Hur mycket jag än höll på höll den sig aldrig kvar UNDER headern, ni vet som jag hade förut, utan vad jag än gjorde hoppade den upp ovanför headern. Det ser väl helt okej ut, men helst av allt skulle jag vilja ha den nedanför som jag hade förut.

Vet ni varför det blir så?

Help a girl out om ni har någon aning om varför min titel hoppar runt, och ja, jag har tryckt på både "spara" och "publicera" flera gånger, så det nog är inte problemet.

Jag kanske kommer ändra lite smågrejer under tidens gång, och om det är något ni tycker ser knasigt ut så säg gärna till!

Hoppas att ni får en bra onsdag! För egen del blir det plugg och ZOOM-möte med min grupp då vi ska göra en presentation till på måndag. Kul att få göra lite praktiska uppgifter på kinesiskan än bara grammatik!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

santonia
santonia,

Tycker verkligen att du har lyckats med den nya designen!! Jag är såå dålig på sånt där måste jag ändå säga haha..

nouw.com/santonia
Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh det är så kul att ändra designen lite då och då så man får uppdatera stilen😍

nouw.com/hannativeskog
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh kul med en ny design här!!

nouw.com/louiseedling
LouiseEdling
LouiseEdling,

Fint det blev med nya designen!!!

nouw.com/louiseedling
happyM
happyM,

Men åh så fint och så kul att få ändra lite, det brukar verkligen ge motivation!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Blondina
Blondina ,

Alltid kul att ändra bloggen och så där - uppdatera utseendet mm 😊 Jag tyckte den blev fin vännen

nouw.com/blondina
johnssons
johnssons,

Kul med lite ny design<3

nouw.com/johnssons