Lite av allt

Igår hade jag en så härlig dag!

Hela dagen blev ju mycket bättre bara av det faktum att veta och jag och min sambo firade två år tillsammans, hihi. Skönt nog behövde han inte vara på universitet fören på eftermiddagen, så vi fick en riktigt mysig förmiddag tillsammans. Vi tog en extra lång sovmorgon, och sedan promenerade vi och köpte färsk bröd och lite fikabröd till frukost. Lyxigt värre! Den åt vi i soffan framför en film och bara myste.

Senare på dagen sen var det dags för rep med The Aces, där vi äntligen provade våra scenkläder i fullo, hihi. Här nedan får ni en liten sneak-peak. På lördag är det dags, så himla roligt! Är ni i krokarna får ni ju gärna kika förbi. ;)

Efter det var det dags för kurs i street-jazz, vilket var väldigt kul, men lite extra köttigt! Love it.

Och väl hemma sedan på kvällen hade älsklingen min förberett med tända ljus, sushi, film, och presenter! Hur gulligt? Jag fick en ny Bujo då min börjar lida mot sitt slut och jag gärna vill börja i en ny till årsskiftet, och pennor till det! Av mig fick han några set med nya örhängen.

Idag då? Började dagen med lite fix vid datorn, och sedan en sväng till gymmet. Jäklar vilket pass det blev på löpbandet, haha! Jag fick världens flyt och bara sprang och sprang och sprang. Lite chockad själv, haha. Körde sedan bara armar lite lätt, samt mage innan jag stretchade.

Väl hemma lagade jag lite lunch, inte mer avancerat än fullkornspasta med grönsaker, pesto och soltorkade tomater, men oj så gott!

Om ett litet tag ska jag åka iväg och undervisa mina barngrupper!

KRAM, hoppas ni har en bra tisdag!

Gillar