Ledig? Vad är det?

Hej på er!
Oj, vilken dag jag hade igår, haha!

Jag vaknade upp med tanken att jag var heeeelt ledig, och det var så skönt! Jag hade ingenting planerat än att gå till gymmet. Men väl på gymmet fick jag ett sms från min chef på Maxi och frågade om jag kunde hoppa in och jobba då det var lite kris. Och absolut gjorde jag det, lite extra pengar är ju aldrig fel!

Men väl framme på Maxi fick jag ett sms från en kollega på Dansverkstan som frågade om jag kunde vara vikarie på hennes kvällskurser, haha. Och absolut gjorde jag det också! Så mellan 12.30-16 jobbade jag på Maxi, och mellan 17-21.30 var jag på Dansverkstan och hade barndans, en uppvisningsgrupp, och jazz 30+. En väldigt rolig kväll och dag som blev mycket mer fullspäckad än jag tänkt!

Idag är det jobb på Maxi igen mellan 8-12 då det behövdes några extra händer, och vid 13 har jag möte på dansskolan! På kvällen sedan är det rep inför Kulturnatten som äger rum på lördag!

KRAM, ha en fin torsdag!

Gillar

Kommentarer

Alice,
Vad du jobbar på!!
alicelindstrom.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha åhh, så ofta det hänt! Att man tänkt sig en ledig dag men så blir det inte alls så :'D Fast såklart får man inte tacka nej till lite extra kosing!! Det lät verkligen som att dagen blev helt fullspäckad, men så rolig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Det är ju snällt att du ställer upp, men glöm inte att vara ledig också! 😊
www.henrikolsson.eu
JohannaAxelsson
JohannaAxelsson,