Lantliv

Åh, så mycket härlig energi jag får av mitt barndomshem och min familj, hihi! Känns som jag skrivit om det så ofta på senaste tiden, som att jag inte trivs i lägenheten, haha, men det gör jag absolut! Men jag tror ni förstår vad jag menar, speciellt ni som flyttat hemifrån, det är något visst med att komma till sitt gamla hem, sina gamla byggstenar, sin gamla, stabila trygghet, förstår ni mig?

Den här veckan har ju jag haft härligheten att vara LEDIG! Åh, så skönt det har varit, och det behövdes efter helgens festival och gig. Imorgon börjar jag dock igen, men jag har verkligen tagit vara på mina två sista lediga dagar!

Igår åkte jag, mamma och pappa till Rejmyre Marknad. Något som verkligen är sommar för mig är marknader, och jag brukar försöka beta av både Rejmyre och Skänninge. Där lyckades jag fynda till mig en riktigt gul väska (jag älskar ju färg!) för bara hundralappen, OCH tre fantastiska set med tekopp och fat på loppis-delen av marknaden! Och då inte för användandets skull, utan för prydnad. Jag har DIY'at lite med några andra koppar och fat här hemma så tänkte att de skulle passa in i temat! Blev verkligen helt kär i dem. Bilder?

På vägen hem sedan stannade vi en loppis på en gård som är helt magiskt vacker! Där var jag på lite utflykter med skolan som liten, och min underbara farfar som tyvärr inte finns med oss idag brukade volontärarbeta mycket där. Väldigt många mysiga minnen som kom tillbaka där!

Väl hemma hos mamma och pappa däckade vi alla tre i skuggan på gräset några timmar, och sedan lyckades jag pressa i solen en stund, haha. På kvällen tog jag årets första dopp (!!!) och ooooj, det var kallt! Sedan middag, och jag och mamma kollade på våra två serier Sjuksystrarna på Fredenslund och The Bay på fyran klockan 20 och 21! Så bra serier, rekommenderar verkligen!

Och idag tog jag och mamma en mamma- och dotterdag! Vi åkte till Finspång och kollade lite reor, fyndade både nödvändiga saker och mindre nödvändiga saker, haha! Sedan avslutade vi med lunch på vårt favoritställe så här års; Café Villa Flora! Om ni någon gång besöker Norrköping under vår och sommar rekommenderar jag er verkligen att ta er till Svärtinge och besöka det! Sedan avslutade vi med ett besök på traktens lantgård, mysigt mysigt.

Jag tycker det är så intressant det här hur man uppskattar saker på ett helt annat sätt när man flyttat hemifrån. Det blir liksom världens guldkant på vardagen att få den här kvalitétstiden, även om det kanske egentligen är saker man gjorde när man bodde hemma. Det blir bara så mycket mer uppskattat och tiden får mycket större värde. Man uppskattar allt på ett annat sätt liksom, tiden med familjen. Såklart har jag alltid varit tacksam för min familj och älskat dem över allt annat, men man tar vara på tiden mycket mer. På det sättet har jag verkligen växt i och med flytten. Underbart.

Nu sista kvällen jag är ledig ska jag ta en drink med fina Lilly, perfekt avslut på min lilla ledighet!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

lindajanssons - fashion,
Ser verkligen mysigt ut🙌😍
lindajanssons.com/
celinelundqvists
celinelundqvists,
Håller med om att man uppskattar saker man tog för givet när man bodde hemma på ett helt annat sätt!
nouw.com/celinelundqvists
Netti Starby,
Vad härligt att du har tagit ett kvällsdopp och det ska jag kanske ta ikväll. 😃 Kramis
starbys.se
Sara,
Så härligt o mysigt <3
www.aamaziing.se
happyM
happyM,
Åh men gud vad skönt att få känna så!! ❤️
nouw.com/happym