Lägenhetsmissar

Nu har jag och min sambo bott i vår lägenhet i ungefär ett år och fyra månader, och vi ÄLSKAR den! Men under resans gång har man ju kommit på lite grejer man inte har, som man behöver, eller saker man skulle vilja byta ut. Jag fick ju ÄNTLIGEN min vilja igenom förra månaden och köpte ett nytt soffbord, så stor check på den!

Här delar jag med mig av lite sådana där tråkiga saker som jag gärna skulle vilja införskaffa till läggan!

Wanties till lägenheten

- Diskduk. Ja, vi har ett diskställ, men att ha en diskduk under stället för att suga upp vattnet vore himla bra, eller att ha den vid sidan om för lite extra utrymme att låta disken torka på.

- Torkställning. Ja, vi har en jättefräsch, gemensam tvättstuga med bra torkrum och tumlare, men ibland orkar man inte springa de där 796389 gångerna upp och ned och försöker då ta med den sista omgången upp till lägenheten. Då används både stolar och element som torkställ, haha. På våren hänger vi även mycket på balkongen, perfekt, men en torkställning skulle alltså inte sitta helt fel.

- Krokar. Vi har en redskapshängare i köket som från början hade två krokar, men min kära sambo råkade ha ned den ena och skjuta in den under spisen... Så några nya krokar till kökshanddukarna vore bra!

Diskduk // Torkställ

- Golvlampa till vardagsrummet. Bredvid soffan har vi fågelburen, och om man sitter i det hörnet av soffan kan jag uppleva att det blir ganska mörkt om kvällarna, i alla fall om man vill läsa o.s.v. Så en lampa där mellan buren och soffan vore underbart!

- Matta. Än så länge har vi ingen matta i vardagsrummet. Inte för att det faktiskt stör mig så mycket då vi har ett vackert och trevligt trägolv, men ändå en grej jag tänkt på.

-Badrumsmatta. Ni vet såndär liten matta man har utanför duschen (kallas det ens badrumsmatta, haha?)? En sån har inte vi, vi har haft en provisorisk lösning med en handduk på golvet. Absolut, det funkar, men en matta skulle ju inte sitta fel.

Har ni några bra ställen ni brukar shoppa sådana här grejer på? Hit me up, tar gärna emot lite inspo!

På fredag avslutar jag även min frågestund, så passa på att fråga om ni inte har gjort det än!

Kramar.

Gillar