Kulturnatten 2021 - Danskolosseum

Hej fina ni!

Idag tänkte jag att jag skulle bjuda på allt från Kulturnatten! Ni har ju redan fått en lite sneak-peak i form av bilder, men nu tänkte jag bjuda på ännu mer samt vloggen!

Jag vloggar ju verkligen bara för skojs skull, precis som med bloggen är det något jag gör för min egen skull för att samla minnen och för att jag tycker det är roligt att sitta och redigera, så nej, det är inte jätteproffsigt, haha.

I fredags då uppträdde vi på eventet Danskolosseum under Kulturnatten! Vi i The Aces bidrog med ett nummer, som även förstärktes av dansgruppen The Dahlias. Alltid roligt med lite samarbeten! Numret är till låten Nails Hair Hips Heels- Toddrick Hall och koreografin gjord av mig. Om ni har sett musikvideon så har han och hans dansare långa handskar, vilket var något vi ville inspireras av. Först hade vi tänkt beställa gröna handskar, men då de var slutsålda fick det bli gula. Lite diskhandsk-varning, haha, men det blev ett roligt internskämt!

Innan vi uppträdde kom tjejerna i The Aces hem till mig och vi gjorde oss i ordning tillsammans. Som tur var kom ju skorna som vi planerat att ha samma dag, haha, så alla hann gå in dem litegrann i alla fall hemma hos mig! Håret hade vi i två inbakade flätor som mynnade ut i en låg hästsvans, och jag tackar gudarna att syrran kunde komma och hjälpa till med flätorna, haha. Sminkningen den här gången fick gå i gula och rosa toner för att göra det lite "poppigt" samt matcha handskarna! Jag är ju verkligen inget proffs på smink, haha, men det är alltid kul att leka runt med färger man inte skulle använda annars!

Runt 18.30 åkte vi in och mötte upp The Dahlias, och strax efter sju gick vi på scen! Som jag saknat den här pirriga och peppiga känslan man känner innan man precis går på scen! Där och då är verkligen inget annat viktigt och jag känner en sådan gemenskap med mina tjejer de där få minuterna innan. Så fantastiskt!

Själva uppträdandet i sig var jättekul, meeen jag var dessvärre inte så nöjd med min egen insats efteråt. När jag dock kollade på framträdandet i efterhand såg det mycket bättre ut än det kändes, så det var skönt, haha.

Men, här kommer nu vloggen om kvällen! Hela framträdandet kommer jag att dela när det finns på Youtube, men jag har lagt lite snuttar från framträdandet i slutet av vloggen ifall ni vill kika, hihi!

VLOG- Kulturnatten 2021, Danskolosseum

Hoppas ni tyckte om at följa med under dagen, wiho!

Ha en jättefin måndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer