Kulturnatten 2019

Hej på er!

Oj, vilken otroligt lång, men underbart rolig, dag jag hade igår! Det var ju nämligen dags för Kulturnatten!

Redan klockan 9.00 var vi på plats för att hinna fixa det sista, köra igenom en gång, och fixa oss! Jag är verkligen inte den som brukar gå av ett genrep och känna att det gick dåligt, och därför blev jag så chockad när jag faktiskt kände så igår. Jag brukar alltid vara den som säger till alla andra att "Det kommer gå bra, det går som det går, vi har ju övat!" och själv gå in med den inställningen för jag vet ju att jag kan, men oj, jag blev så orolig efter genrepet och bröt bara ihop.

Den här veckan har jag varit väldigt stressad, inte över Kulturnatten, utan över annat, mina dagar har varit väldigt bokade, och jag tror det var lite sånt som kom ifatt där. Jag vill ju verkligen alltid prestera bra, och när jag kände att jag kanske inte skulle göra det blev det väldigt jobbigt. Men, med fantastiskt stöd från min grupp och alla andra vänner och dansare runtomkring kändes det väldigt bra sedan sen när det var dags att gå upp på scen. Jag blev bara väldigt chockad själv över min reaktion.

Klockan 13.00 körde vi vår första föreställning, och det gick väldigt bra! Vi körde ett medley med Wrongest Way- Sonny, Machika- J. Balvin, och Show Me How You Burlesque- Christina Aguilera! För oss är det ganska gamla koreografier, men koreografier som än inte visats upp på scenen så många gånger, så därför ville vi göra det!

Vårt helt nya och fräscha nummer var en mix mellan två olika versioner av Toxic av Britney Spears där vi satsade på en lite psykopatisk feeling, hehe. Jag har tyvärr inga bilder från det just nu, men ni får se på film sedan! Det har i alla fall varit väldigt roligt för oss att jobba lite på ett nummer med tema och mening, lite mer konstnärligt.

Efter första föreställningen blev det några timmar fritid då vi åt mat tillsammans och bara hängde runt. Vid 19 var det dags igen och då kom massor av släkt och vänner så det var lite extra roligt! Det var verkligen en fantastiskt rolig dag med så mycket glädje och gemenskap, jag är så tacksam.

Tyvärr har jag inte fler bilder just nu då det 1) är svårt att ta bilder på sig själv när man själv står på scen, haha och 2) jag filmade mest och ska sätta ihop till en lite backstage-film från dagen!

Nu ska jag snart åka iväg till dansskolan då jag undervisar hela dagen. Nästa vecka blir förmodligen lugnare och det behöver jag verkligen!

KRAM!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså wow så himla kul!! ❤️
nouw.com/happym
Carolina,
Skönt att det gick bra, trots att det inte kändes så igår. Jag hoppas att det ordnar sig med allt, slippa känna den här stressen <3
knaset.com
Lil babustyle,
Wow så kul allt låter! Skönt att det gick så bra också! Låter riktigt roligt!
devote.se/babustyle
Netti Starby,
Vad jobbigt att du känner så och det beror förmodligen på stress. Hoppas att du snart har möjlighet att vila och ta hand om dig! <3 Kramis
starbys.se