Kreativt kaos

Hej på er!

Som jag nämnde igår var jag på eftermiddagen iväg på planeringsmöte för mitt jobb som danslärare på dansskolan Dansverkstan! Vi planerade i många timmar olika grupper och upplägg, och halvvägs igenom fick vi fylla på med lite energi i form av pastasallad!

Det blev ganska sent, och i morse vid 9.30 var jag där igen för att planera och gå igenom de äldre grupperna. Min hjärna är såååå mos just nu, haha, det är så mycket nytt och så mycket att hålla koll på. Men det kommer gå bra, det ska bara sjunka in lite, och så får jag repetera i helgen!

Efter att vi var klara runt lunch idag så tog jag mig till gymmet! Blev löpning, armar, lite ben då jag testade en ny övning, och sedan tio minuter intensivt mage. Himla skönt!

Efter det mötte jag upp mina tjejer för att fira Freja som fyller år idag, HEJA! Vi åt på Bastard Burgers där jag testade en vegansk burgare, och sedan lite glass till efterrätt. Så mysigt och gott!

Nu är jag hemma, men ska snart dra mig iväg igen! Då pappa är på konferens, syrran hos sin pojkvän, och min sambo jobbar sent, ska jag och mamma ha lite tjejkväll! Kommer bli så mysigt.

Hoppas ni har en fin fredag, kram!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så mysigt med tjejkväll! <3
nouw.com/evelinarou
evelinarou
evelinarou,
Så mysigt med tjejkväll! <3
nouw.com/evelinarou
Linnea,
Jag har också ätit på bastard burgers i veckan! 😊
linneakinis.blogg.se/
Cezia
Cezia,
Mysigt med en tjejkväll! ♥
nouw.com/cezia