Koreografi, möte, och second hand

Hej på er!

Onsdag idag, och jag har haft en himla bra dag! På förmiddagen åkte jag in till dansskolan för att koreografera. Väl framme var jag väldigt oinspirerad, men jag tog mig i kragen och det slutade med att jag fick ihop en hel del på två nya koreografier, hihi. Men med två kursstarter i ryggen så känns det i kroppen idag, haha. I måndags hade jag mina barngrupper och igår mina ungdom-och vuxengrupper. Det blev några timmar om man säger så, haha, och det kommer nog ta några veckor innan kroppen är helt i fas och van vid allt dansande igen.

Sedan var jag på ett möte som var väldigt lyckat! Jag vet inte om ni kommer ihåg det, men några gånger i våras hade jag dans/jympa för äldre via Hemgården här i stan. Tyvärr slog ju Corona till så vi hann bara ha två gånger, men nu är planen att dra igång igen nästa vecka! Hon som jag var på möte med sa att pensionärerna har ringt sååå mycket och vill sååå gärna dra igång igen, haha. Så vi ska dra igång i mindre grupper och utomhus, och jag är så taggad på det! Att bidra till de äldre i samhället tycker jag är så viktigt, och det är en sån härlig känsla att jag gör så mycket för dem med så enkla medel.

Efter mötet mötte jag upp min kära sambo! Planen var egentligen att vi skulle ta en fika, men när vi gick förbi Myrorna råkade vi hamna där ett bra tag istället, haha. Vi fick med oss lite fynd, dels hittade Conny några filmer och dokumentärer, en present, och jag hittade lite nya muggar och ett sååå fint serveringsfat! När jag diskat allting ska jag självklart visa.

Jag älskar verkligen second hand! Nu behöver jag egentligen inte en enda mugg till, haha, men nu köpte jag lite matchande för jag skulle vilja kunna matcha mer när vi har folk över, hihi, riktigt nöjd.

Ja, ett redigt vardagsinlägg fick det bli det här! Imorgon är dagen oplanerad, förutom middag hos Connys mamma på kvällen, och jag ska nog försöka att bara ta det lugnt och vara hemma, haha. Tempot här går i hundraåttio som vanligt, haha!

Hoppas ni haft en bra onsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,
Så kul att du ska dra igång med den kursen igen😁
sayyeastofashion.blogg.se
hilmak
hilmak,
Vad härligt att du haft en bra dag! 😍 Så kul när man hittar bra saker på second hand! <3 kram!
nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Åhhh så taggad på att få se ditt fynd ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym