Konst i Rörelse #Ikaros

Hej på er gänget!

Hur har ni det såhär i mitten av veckan? Mår ni bra? Själv är allt bra med mig!

Veckan går i rasande fart med massor att göra, och mina "obokade" dagar som jag skrev om i början av veckan har blivit allt annat än obokade, haha. Men jag tänker att ni får höra lite mer ingående om allting i sammanfattningen i slutet av veckan!

Ikaros

Något jag vill berätta om som jag vet att många visade intresse för är del två av Konst i Rörelse som vi spelade in igår! I måndags var förberedelserna, och imorgon själva inspelningen. Det var verkligen roligt, och till skillnad från inspelningen jag hade i juli var det mycket fler barn och ungdomar med i den här gången vilket var himla kul! Så vi var ett gäng professionella dansare, några ungdomar, samt en tjej som rappar. Denna gång jobbade vi kring konstverket Ikaros som finns på en innergård på en skola här i stan.

Nedan kan ni se en liten bild, men p.g.a barnens ålder har jag suddat den så att deras ansikten inte syns då jag inte har deras målsmäns godkännande att publicera på bloggen. Så nej, det är inget fel på era datorer, haha.

Jag gillar verkligen sådana här kreativa projekt där jag får använda improvisation och bara känna in miljön och människorna där och då. Det blir väldigt mäktigt och vackert alltihop.

Jag har ju varit med på 2/3 Konst i Rörelse, och den 2 december kommer hela den här filmen visas på Konstmuséet här i stan! Jag är så taggad, och det känns verkligen som en stor ära att ha fått vara med i det här projektet. Förhoppningsvis kommer den att finnas någonstans att titta på efter premiären och då kommer jag såklart att dela den här med er.

Ikväll blir det också dans, men då i form av prova på-kväll på dansskolan! Åh, det ska bli så roligt att undervisa igen, hihi! Jag har dansat rätt mycket i veckan, både rep och i det här projektet, plus att jag börjat ordentligt med träningen igen, så träningsvärken är min bästa vän den här veckan, haha. Men ändå lite skönt ändå om du frågar mig. Nu är jag verkligen igång på riktigt igen!

Hoppas att ni har en bra onsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Du är så duktig 😊 Bra jobbat - och lycka till 😊
www.henrikolsson.eu
Hannativeskog
Hannativeskog,
Så fint ! Hoppaas du haft en bra dag💞
nouw.com/hannativeskog
johnssons
johnssons,
Kul att du ska undervisa igen<3
nouw.com/johnssons