Kolmården

Gissa vem som jobbat sitt sista pass och nu är LEDIG? Jag!

Åh, det var så otroligt skönt att gå av igår klockan 22! Missförstå mig inte, jag trivs ju verkligen på Maxi, men inget slår ju ledighet när man jobbat sju veckor!

Så jag och Conny började min ledighet, och hans sista lediga vecka, på bästa sätt och tog en utflykt till Kolmården! Som Norrköpingsbo har man ju lyxen att ha Kolmården väldigt nära, vilket är väldigt skönt.

När vi kom fram började vi i vanlig ordning med ett stopp på Barnens lantgård för att klappa getter och får, så mysigt! Vi lyckades också tajma in matning och visning av björnarna, vilket var väldigt intressant och lärorikt. Något jag gillar med alla Kolmårdens visningar av sina djur, är att de är väldigt informativa och lärorika. Såhär långt hade regnet hållit sig borta, men precis när det skulle börja kom det en rejäl skur, haha. Lite blöt blev man, men som tur var blåste det över ganska snabbt. I alla fall för en stund...

Efter det gick vi till utsiktsplatsen, och tog såklart en sväng förbi Kolmårdens kyrka där mamma och pappa gifte sig för många år sedan. Delfinshowen var vi såklart tvungna att se, och den var lika fin och mäktig som alltid. Nästa år ska det tydligen komma en ny show, så det ska bli roligt! Den här Life har man ju sett några gånger nu, men den är fortfarande väldigt bra.

Väl ute från showen spöregnade det, haha, så vi sprang till Lagunen och åt vår lunch som vi hade med oss. Mysigt. Sedan lyckades vi tajma in både visning av surikater och av öknen innan vi begav oss hemåt.

Det blev en väldigt mysig dag, trots vädret! Stabila fem timmar fick vi till i parken, och oj, vad trött jag var när jag kom hem. Jag somnade faktiskt två timmar, haha, därav det lite sena inlägget. Fick väldig ont i huvudet med mot slutet i parken, så väldigt skönt att sova bort huvudvärken.

Hoppas ni har en fortsatt fin måndag, KRAM!.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Neej men hallå vad avis jag är!! Vill SÅ gärna till Kolmården alltså 😃 Mys med alla djur!! <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
enna,
Hilma
Hilma,
Åååh delfinshow 😃 <3
nouw.com/hilma
Angelica,
Älskar Kolmården! Synd på vädret dock :/
angelicawahlin.se