Knitted dress

Det var många av er som var intresserade av att jag skulle visa den stickade klänningen jag köpte häromdagen! Min tanke var först att dra med sambon ut och låta honom fota några härliga vårbilder på mig i den, men nej. När det blåste och regnade konstant hela dagen fick jag helt enkelt göra det bästa av det och ta några bilder hemma istället. Jag tycker vår lägenhet är så svår att fota outfits i med ljuset o.s.v., plus att jag ju inte gärna vill ha med Connys datorer i bakgrunden, haha. Men men, man gör det bästa av det man har!

Klänningen är från NA-KD, och ni hittar den här. Ordinarie pris är 599 kr, men jag köpte den på vår pop up-store i stan med outlet-priser och betalade bara 185 kr! Jag bär storlek XS.

Än har jag inte hunnit använda den, men jag hoppas få göra det snart! Jag är ju en människa som fryser lätt, haha, så för att jag ska kunna gå barbent måste det vara riktigt varmt. Men jag köpte med mig ett par tjockare tights med så jag kan börja använda den lite tidigare. Stort plus med ju att den är just stickad så man slipper frysa, haha, men nackdelen är att den är lite genomskinlig. Man måste verkligen se till att välja sina underkläder rätt, annars är jag otroligt nöjd!

Nästa vecka ska det ju bli riktigt vårväder så är väldigt taggad på att använda denna då, hihi! Kanske under påskfirandet med familjen?

Hoppas ni får en superfin lördag!

Kram!

Gillar