Kladdkaka och skor

Godkväll på er!

Idag började dagen tidigt då mina föräldrar kom på besök under förmiddagen. Äntligen hade vi fått ihop så de kunde komma till oss och hjälpa oss få upp våra taklampor och gardiner i köket! Det blev så himla bra, och äntligen ser vi ordentligt, haha. Dagen till ära hade jag bakat en kladdkaka då det faktiskt är "Kladdkakans dag" idag. Visste ni det? Jag hade nog inte kommit ihåg det om inte alla sociala medier svämmat över med det, haha.

Det blev i alla fall en riktigt god kladdkaka med lite havssalt! Mumsigt. Vi passade även på att "fira" lite fars dag då det är imorgon, men jag jobbar hela dagen. Så av mig fick pappa ett extra lyxigt kaffe och en speciell chokladfudge. Det uppskattade han starkt!

Jag och sambon hade bokat in en promenad under dagen, och när syster viskade om att Lager 157 hade toppenbra sneakers, styrde vi vår promenad dit. Det är faktiskt första gången jag säger detta tror jag, men jag har faktiskt inga höst-eller vinterskor. Tidigare år har jag alltid haft par som jag kunnat använda i alla fall två-tre säsonger, men när vädret blev kallare slog det mig att jag faktiskt inte har några skor längre för det kallare och blötare vädret. De tidigare jag haft har jag slängt för de är så använda och slitna, och de enda jag har kvar är ett par lila, knähöga stövlar som jag köpte i Kina.

Så vi gav oss iväg! På Lager 157 fyndade jag ett par mer rejäla sneakers. De jag har nu är väldigt tunna och "sportiga", mycket mer för våren och sommaren, så jag tror att par i en tyngre modell kommer bli bra. Vi smet även in på Åhléns Outlet där jag fyndade ett par superstiliga vinterskor! Så himla nöjd. Jag unnade mig även en väska, eller "clutch", som jag faktiskt tittat på i ett år, och då överdriver jag inte ens. Det är en såndär väska jag alltid gått och sneglat på varje gång jag varit inne, haha. Så det känns väldigt bra att det äntligen är min! Självklart ska jag fixa bilder.

Ja, så har min dag sett ut! Jag har även kört lite dans och stretch, och ikväll blir jag bortskämd av sambon med laxpasta. Mumsigt! Imorgon jobb 10-19.

Ha det bäst!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Jag visste faktiskt inte att det va kladdkakans dag, men va gott 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,

Muuuuums vad gott hihi ❤️ Gud vilket bra tips med Lager 157!! Kram ❤️

nouw.com/happym
Jasmine,

Gott med kladdkaka och en trevlig anledning att träffa familjen.
Kul med nya skor, hoppas att du trivs med dem under säsongen.

Svar: Tack snälla för orden, vad kul att du gillar novembersidorna i min bullet journal! Washitejp tycker jag är snyggt, men jag själv får inte riktigt till det... Har du några tips att ge för att tejpen inte skall se malplacerad ut?

Önskar dig en fin vecka!
Kram

rosanatt.blogg.se