Kinesisk musik #2

Senast jag bloggade om kinesisk musik fick jag uppfattningen om att det var väldigt uppskattat av er! Därför kommer här några av mina senaste favoriter som går på repeat just nu, hihi.

Kinesisk musik #2

Älskar, älskar, ÄLSKAR! Jackson har jag följt så himla länge då han är en av medlemmarna i den sydkoreanska gruppen GOT7, men Jackson själv är ursprungligen från Hong Kong. Han är också flytande i engelska och har släppt väldigt mycket engelsk musik, därför blev jag nästan lite chockad när denna kom på kinesiska, haha. Älskar verkligen viben och handlingen.

WayV är mitt senaste tillskott i min lista för kinesisk musik! Älskar, älskar, ÄLSKAR, och de har också en del musik på engelska. Slänger in dansvideon för lite dans har man ju inte dött av, hihi.

Den här låten har jag faktiskt lyssnat på sedan flera år tillbaka, men jag återupptäckte den för bara några dagar sedan! Jag tycker den är så bra.

Alla låtar finns även på Spotify!

Fastnade du för någon?

Jag tycker verkligen att det är så smidigt att använda sig av populärkultur när det kommer till språkstudier! Jag försöker lyssna på så mycket musik som möjligt på kinesiska, se lite Youtube-klipp, och även se en och annan serie eller film. Det blir liksom ett lite roligare sätt att bryta av plugget med samtidigt som man typ pluggar, haha.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag pluggat en bra stund på förmiddagen och precis ätit lunch. Snart bär det av mot danssalen för lite rep inför Ruvejdas projekt, wiho!

Ha en fin fredag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Linnéa,

Så himla coolt att du tipsar om denna musik 🤩

Hoppas verkligen att du får en fin fredag ���️

nouw.com/linnealiebig
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh älskar såna här inlägg! Det är så skoj att få massa nya tips på musik jag inte vanligtvis lyssnar på. Jag gillar dom! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Oj kinesisk musik, vad spännande! Det har jag faktiskt aldrig lyssnat på 🥰

nouw.com/hilma
happyM
happyM,

Åhhh men vad kul, ska lyssna nu!! Kram och ha en underbar lördag ❤️

nouw.com/happym