Kärlek överallt

God eftermiddag vänner!

Igår var det ju alla hjärtans dag, och jag hade en himla mysig sådan!

Började dagen med gym, sedan bjöd jag mamma på en fika, det uppskattade hon. Av henne fick jag och Conny en superfin blomma, och ett hjärta med choklad. Sedan hem till lägenheten för att lämna Connys present så han skulle få dem direkt när han kom hem. Han älskar O'boy (aldrig växer man ifrån det) och kaffe, så jag köpte ett riktigt lyxigt chokladpulver från en kaffebutik i stan. Sedan såklart en ros (fast i tyg, då håller de längre ;))!

Då jag inte fick vara hemma på eftermiddagen av order av min kära sambo, så fick jag lydigt åka iväg. Då åkte jag till dansskolan och var där några timmar med mina kollegor, och jag överraskade även dem med en liten present så de skulle orka jobba kvällen!

När jag väl fick komma hem blev jag väldigt överraskad! Han hade fixat sushi (min favoritmat), godis, rosor, och ett superfint armband med evighetstecknet. Motiveringen till det var att " för att jag kommer älska dig för evigt", hur gulligt?

Med andra ord hade jag en himla bra alla hjärtans dag, från början till slut!

Idag har jag varit på ett litet äventyr och gjort en efterlängtad förändring här hemma som jag ska överraska min sambo med när han slutar jobbet ikväll, men det får ni ta del av en annan gång, hihi! Låt mig bara säga att det innehåller en hel del färg...

KRAM.

Gillar