Julfirande i förtid

Hej på er!
Igår blev det dessvärre ingen bloggning då tiden helt rann mig ur händerna!
Men, NU ska ni få höra om min mysiga helg hos mina kusiner!

I fredags åkte vi ned till pappas släkt för att fira lite jul med dem över helgen! Vi kom fram ganska sent på fredagen, så då blev det inte mycket mer än god middag och snack. Alltid mysigt att ses allihop!

På lördagen var det dags att fira lite jul! Vi började med en långpromenad, så skönt, och sedan åkte vi in på en julmarknad. Jättemysigt, speciellt eftersom jag inte varit på någon än i år! Väl hemma igen klädde vi granen och satte ihop pepparkakshuset. Något mästerverk blev det väl inte, haha, men det var kul. ;)

Framåt eftermiddagen åt vi ett gott julbord tillsammans, och sedan såg vi alla hela Love Actually! Jättemysigt. Till sist blev det paketspelet, alltid en het match, haha! Lyckades vinna till mig ett par riktigt tjocka strumpor, perfekt till mig som ofta fryser om fötterna, och speciellt i danssalen där det kan vara kallt på golvet, hihi!

Och igår, söndag, var det dags att åka hem!

Jag hade verkligen en supermysig helg med mina kusiner och släkt, och eftersom vi bor så långt ifrån varandra är det alltid lika extra mysigt när vi ses. Så tacksam!

Och hur galet är det inte att det är julafton imorgon?! Herregud! Dagen idag har gått åt till att fixa lite sista minuten-presenter till ett paketspel som jag helt glömt bort, haha, och kvällen ska spenderas med att slå in dem. Lite tvätt ska göras med, och sedan uppesittarkväll med sambon! Mys deluxe.

KRAM!

Gillar