Julbaka med oss

Jag gillar ju verkligen att dokumentera saker i form av film, det tror jag att ni har märkt när jag gjort mina "vloggar" när vi har haft filminspelningar och liknande. När jag var yngre och åkte på resor var jag alltid redo med kameran, haha. Jag tycker att det är så roligt att ha lite rörligt material som minne, plus att jag tycker att det är himla roligt att redigera.

Därför fick det bli en liten mini-video från min och sambons julbak för några veckor sedan! Verkligen inget speciellt eller proffsigt, bara jag som ville dokumentera och ha lite roligt.

Julbaka med oss

Egentligen har jag en annan Youtube-kanal som jag använde när jag var yngre just för sådana här videos. Alice E Choreography "ska" ju egentligen bara vara för dans, men jag bestämde mig för att hålla de gamla filmerna på den andra kanalen lite för mig själv, haha, och bredda denna kanal lite. Så det kanske dyker upp lite liknande sånt här på den kanalen, vem vet?

Hoppas ni får en fin tisdag! För mig är det jobb 9-16.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhh mysigt ❤️

nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,

Muuuums så gott!

nouw.com/celinelundqvists
Yasmine ,

Jag älskar ju att fota men rörligt material har jag aldrig varit bra på. Filmar knappt något alls. Inte ens med telefonen. Synd det! Får bättra mig på den punkten!

yasmissy.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,

ÅH vad roligt! Jag älskar också att filma mycket så roligt!! 😍

nouw.com/emmamehrali