Julbak och avslutning

En tradition som vi haft enda sen jag var liten är att vi till varje jul tillsammans med mormor och morfar bakar havrekakor. Det är ett recept som min morfar fick av SIN mormor, som i sin tur hade fått det av sin mamma eller mormor eller vad det var, haha. Poängen är att det är ett recept som hängt med oss sen typ slutet av 1800-talet som vi bakar än idag! Hur coolt?

"Ingen jul utan havrekakor!" brukar jag och morfar säga, och första plåten hinner knappt svalna innan morfar utbrister "Fram med smöret!" Haha, så är det varje år, och det är en sådan mysig tradition. Med saknaden av mormor i år kändes traditionen extra viktig att hålla i liv, så i lördags kom morfar till oss och vi bakade och bakade. Otroligt mysigt, och framförallt gott! Jag tycker verkligen det är viktigt att hålla traditioner vid liv.

Igår, söndag, hade jag ju även avslutning för mina ungdoms-och vuxenkurser! Det var Danskombo grund och Street grund. Danskombon innebär att de under vår termin tillsammans får testa på både jazz, street och floor work, och Streeten är som den låter, de kör street. Inom streeten har vi bl.a testat på hip-hop, locking och house! Det har verkligen varit roligt och givande att undervisa i de här kurserna, och det är alltid roligt att se elevernas utveckling. Jag är så taggad på nästa termin!

Ha en fin måndag allihop!

KRAM.

Gillar