Jag ska bli danslärare... Igen!

Nu ska ni få veta vad jag ska göra i Stockholm denna helg, hihi! Jag ska nämligen bli danslärare... igen! Ni som följt min blogg längre vet att jag under ett år jobbade som danslärare för barn här i stan, men var tyvärr tvungen att avsluta det när jag började studera då det låg på vardagar.

För tre år sedan faktiskt sökte jag en tjänst som danslärare inom Star Dance, genom Sweden Sport Academy. Då fick jag ingen tjänst, MEN i höstas hörde de av sig till mig och sa att de var intresserade av mig och min ansökan jag gjort för tre år sedan, haha. Då kunde jag tyvärr inte då det var så mycket med Look Twice och julshowen, MEN (igen, haha) i december kontaktade de mig IGEN och sa att de fortfarande ville anställa mig, nu som danslärare för våren. Roligt att vara lite eftertraktad sådär. ;)

Då våren passar mig mycket bättre så sa jag JA! TJOHEJ! Och detta ligger på söndagar så det blir perfekt några timmar! Så därför ska jag till Stockholm och idag då det imorgon är en heldagsutbildning!

Åh, har verkligen saknat att dansa med barn, jag älskar ju att jobba med människor och barn, så det ska bli fantastiskt att få göra det tillsammans med något jag älskar!

Bildkälla: Pinterest.com

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Nej vad roligt! GRATTIS! <3
www.yasmissy.blogg.se
Jasmine,
Men så roligt - stort grattis till vårens uppdrag!

Svar: Tack för din kommentar. 😊

Kram
rosanatt.blogg.se
Carolina,
Men wow, härligt och stort grattis till den här tjänsten! Bor du långt ifrån Sthlm? Skönt att kunna vara lite eftertraktad, ja 😉
knaset.com
Amanda,
Men åh så roligt! Lycka till! 😃
amandalarsson.nu
Sarah,
Grattis 😊 Jag fick det jobbet men tackade nej för det var så mycket som inte var bra 😋 Kraam
CheerSarah.devote.se
maddenordin
maddenordin,
Vad kul att få lära ut något som man verkligen älskar!!

Ett tips är att gå med i gruppen Svenska bloggare som kommenterar hos varandra på Facebook där vi kan göra reklam för vår blogg och kommentera varandras. Allt för att lyfta fram bloggen!
nouw.com/maddenordin
nwistrand
nwistrand,
Å vad roligt! 😃
nouw.com/nwistrand
Ida - foto & häst,
Men åh så roligt! Stort grattis 😃
idanilssonphoto.se
Denisealice
Denisealice,
Gud vad roligt! Stort Grattis!!
nouw.com/denisealice