Intensiva dagar

Hej på er!

Oj, vilka två intensiva planeringsdagar jag haft!

Både igår och idag har största delen av dagen bestått av planering och koreograferande av uppvärmningar till våra barngrupper tillsammans med min kollega. Det är mycket som ska planeras, och många grupper, men kul är det! Kursstart är vecka fyra, och jag är väldigt taggad, speciellt eftersom min tjänst blivit utökad!

Jag tänker sedan också när jag kommit igång att jag kan skriva ett inlägg om hur en typisk dag på dansskolan kan se ut, vad jag undervisar i, hur uppläggen ser ut o.s.v, ifall någon är intresserad! Och har ni frågor är det såklart bara att ställa dem.

Vad tycker ni förresten om mina nya dansbrallor? Jag älskar dem! Lite för stora i midjan, men går att dra åt ganska mycket med bandet, och tycker bara det är skönt att de inte sitter åt! 250 kr från NIKE på mellandagsrean, har egentligen kostat över 700 kr från början, DET kallar jag ett kap!

Efter jobbet igår hade jag också årets första träning med The Aces! SÅ himla roligt att vara igång igen, verkligen. Sedan samlades vi alla hemma hos mig, plus grabbarna som var med i mitt examensarbete, och kollade på filmen från just mitt examensarbete! Det tog tyvärr väldigt lång tid att få filmerna från han som filmade och redigerade, men nu har jag äntligen fått dem och det var himla kul att titta på dem! Så det blev filmmys och pizza, riktigt najs.

Nu inväntar jag Lilly för lite fika, och imorgon är det först gymmet tiiiidigt innan det är möte på dansskolan vid nio!

KRAM.

Gillar